stiri rock

HATEMODE va lansa un nou videoclip in prima jumatate a lunii aprilie

HATEMODE va lansa un nou videoclip in prima jumatate a lunii aprilie
Asa cum ati aflat deja, trupa Hatemode urmeaza sa sustina un concert in data de 28 martie in Club “Pub Rock” din Campulung Muscel. Numai ca lucrurile nu se vor opri aici pentru ca Hatemode, trecuta in ultima vreme prin mai multe schimbari de componenta, cunoaste un singur drum inca de la primul ei concert: inainte.

Astfel, exact in Campulung Muscel, trupa Hatemode va filma cu acest prilej al doilea videoclip oficial pentru piesa Hate On, piesa care a intrat deja in playlist-ul Sport Total FM prin intermediul lui Mihai Pahontu. Pe aceasta cale Hatemode tine sa-i multumeasca pentru sustinere, lucru extrem de rar in ziua de azi in peisajul rock romanesc. Si pentru ca am ajuns la acest capitol, nu putem sa-i uitam nici pe cei de la Radio Orion, post de radio care a transmis filosofia Hatemode judetului Arges, si acest lucru stand la baza alagerii noastre in ceea ce priveste locul in care vom turna videoclipul in cauza.

Despre clip nu va putem dezvalui foarte multe in acest moment, pentru ca ne dorim ca el sa fie o surpriza pentru fanii nostri. Unul dintre acesti fani fiind si domnul Stelian Ungureanu, care ne va ajuta sa filmam intr-un loc mai putin accesibil in mod normal, dar incarcat de istorie din punct de vedere al pietei rock indigene. Acest lucru nu poate decat sa ne bucure si sa ne aminteasca de faptul ca in acest oras, de peste 30 de ani, exista un festival care a rezistat in ciuda tuturor schimbarilor societatii. Este vorba, desigur, de “Posada Rock”, eveniment care a trecut peste toate greutatile care au transformat multe alte festivaluri in amintire.

Regia videoclipului ii apartine lui Alexandru “Indianu” Pantea (Tiarra), co-membru Hatemode (visual/lyrics), in timp ce de montaj se va ocupa Catalin “Flama” Scanteie, care nu se afla la prima experienta de acest gen.

In ceea ce priveste lansarea noului videoclip, aceasta este programata pentru prima decada a lunii aprilie, sperand ca nu vom intampina probleme care sa ne faca sa ne amanam planurile. Pana atunci trebuie sa stiti ca Hatemode are programate o serie de concerte la care va asteptam cu drag, si al caror program este urmatorul:

•    28 martie – Pub Rock, Campulung Muscel
•    5 aprilie – Slow Ride the City 3, Bucuresti, Piata Constitutiei
•    8 aprilie – Question Mark, Bucuresti
•    17 aprilie – Club Colectiv, in cadrul festivalului “Road to Kavarna”

Componenta actuala a trupei Hatemode este urmatoarea:

Catalin “Flama” Scanteie – voce, bas
Vali Stoica – chitara
Alex Igor – voce
Gabriel Maria – tobe
Alexandru Ungureanu – chitara
Alexandru Pantea – versuri

Dorim sa le multumim fostilor membri ai formatiei, fara de care nu am fi ajuns aici:

Alexandru Pantea – voce
Catalin Simion – chitara
George Tudor – tobe
Razvan Marica – chitara
David Oncioiu - voce

Pentru cele mai noi stiri legate de trupa Hatemode va asteptam pe pagina noastra oficiala de Facebook, iar pentru orice alte probleme (booking, sugestii, intrebari, colaborari etc), managerul nostru de comunicare va sta la dispozitie.

Hatemode official Facebook account:
https://www.facebook.com/HatemodeBand

Hatemode Communication/PR Officer
E-mail: bogdan@bogdanliviu.com
Phone: 0724.271.273

Sursa: Bogdan Constantinescu - Communication/PR Officer HATEMODE


MAI MULTE DESPRE Hatemode
Posted by H., at 14:32 |  March 31, 2015  | 0 Comentarii  | 1966 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HATEMODE va lansa un nou videoclip in prima jumatate a lunii aprilie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri