stiri rock

HEAVEN & HELL anuleaza turneul Sonisphere din aceasta vara

HEAVEN & HELL anuleaza turneul Sonisphere din aceasta vara
Legendarii Heaven & Hell au anuntat anularea tuturor concertelor din aceasta vara din Marea Britanie si Europa, din cauza starii de sanatate a lui Ronnie James Dio, care nu ii permite sa sustina acest turneu. Solistul a fost diagnosticat cu cancer in 2009 si este supus in prezent tratamentului.
Pe langa concertul din Romania, programat in data de 26 iunie, in cadrul Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival, trupa a anulat aparitiile live din Marea Britanie si concertele incluse in festivalurile Sonisphere din Elvetia, Cehia, Bulgaria si Turcia.

Trebuie sa anuntam ca toate concertele viitoare Heaven & Hell au fost anulate. Din nefericire, Ronnie nu se simte suficient de bine incat sa plece in turneu in aceasta vara. Speram ca toata lumea va intelege si dorim sa multumim fanilor si colegilor pentru sprijinul aratat in aceste momente dificile”, au declarat cei de la Heaven & Hell.

Organizatorii Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival  regreta nespus aceasta situatie si ii ureaza insanatosire grabnica celebrului muzician. De asemenea, in cel mai scurt timp va fi anuntata o trupa ce va inlocui Heaven & Hell in ziua de 26 iunie.

Despre Heaven & Hell
Heaven & Hell este unul dintre super grupurile rock apărute în ultimii ani. Practic, Heaven & Hell este Black Sabbath cu Ronnie James Dio la voce. Când nu concertează cu Ozzy Osbourne la voce, Black Sabbath se transformă în Heaven & Hell. În cei aproape trei ani de când a intrat pe scena rock, Heaven & Hell a editat două produse audio şi un DVD, toate fiind apreciate atât de fani, cât şi de mass-media.

Heaven & Hell este o atracţie nu numai pentru cei care ascultă hard rock de calitate, ci şi pentru inconfundanila voce a lui Ronnie James Dio, una dintre vocile de excepţie din ultimele trei decenii. Dio a încântat de-a lungul anilor prin colaborările sale cu Rainbow şi Black Sabbath.

Tuborg Green Fest  presented by Sonisphere Festival are loc in perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo, in Bucuresti si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Mastodon, Stone Sour. Trupele care vor urca pe scena in cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock si nu numai.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti şi Humanitas.Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival  este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.

Vă aşteptăm alături de noi pentru cel mai mare eveniment rock care a avut loc vreodată în România!

Pentru toate detaliile si fotografii va rugăm accesaţi www.tuborg.pressroom.ro  sau www.sonispherefestivals.com

Sursa: D&D East Entertainment


MAI MULTE DESPRE Heaven and Hell
Posted by Klawz, at 10:32 |  May 05, 2010  | 0 Comentarii  | 2855 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: HEAVEN & HELL anuleaza turneul Sonisphere din aceasta vara

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri