stiri rock

IMMOLATION: titlul si data lansarii noului album

IMMOLATION: titlul si data lansarii noului album
Veteranii death metal new-yorkezi de la IMMOLATION au ales "Kingdom of Conspiracy" ca titlu pentru cel de-al noualea album al lor. Acesta va fi lansat pe 14 mai in America de Nord, prin Nuclear Blast Records. CD-ul a fost inregistrat la studiourile SOUND STUDIOS din Millbrook, New York, cu vechiul producator Paul Orofino, și mixat încă o dată de Zack Ohren (ALL SHALL PERISH, DECREPIT BIRTH, SUFFOCATION)
Suntem nerabdatori sa scoatem CDul pentru ca acesta sa ajunga la fani.”, comenteaza Robert Vigna, chitaristul de la IMMOLATION. “Nu cred ca isi vor da seama ce i-a lovit dupa ce il vor asculta. 'Kingdom of Conspiracy' este un album intens si mizerabil de intunecat”.
Intrebat daca este de acord cu opinia că decalajul între death și black metal este artificial și că aceste stiluri sunt pur și simplu două fețe ale aceleiași monede, basistul/vocalistul Immolation, Dolan Ross, a spus, pentru MetalSerbia.com, "așa cred. Pentru ca, daca stai sa te gandesti, toti avem aceleasi radacini. Toti am fost inspirati de aceleasi trupe. Daca discutati cu cei de la Marduk, Immortal sau cu cine ati discuta, toti au fost inspirati de aceleasi trupe. Doar interpretarea este diferita. Fiecare a mers in directia sa. Dar totul este metal extrem, totul este foarte intunecat. Am auzit oameni spunand ca am trecut bariera dintre death metal si black metal. Dacă ar trebui să ne incadrati într-un gen, as lua în considerare cu siguranta death metal, dar pot vedea de ce am fi incadrati si la black metal [de catre fani], pentru ca sunetul nostru este foarte neortodox pentru death metal, cu siguranta foarte disonant, foarte întunecat și foarte sumbru.
"Majesty and Decay" a fost lansat in martie 2010, prin Nuclear Blast Records. Albumul s-a vandut in circa 1400 de exemplare in SUA, in prima saptamana de la lansare, ajungand pe locul 29 in topul Top New Artist Albums (Heatseekers).

Sursa: blabbermouth.net


MAI MULTE DESPRE Immolation
Posted by Oana Maria, at 20:56 |  February 22, 2013  | 0 Comentarii  | 1756 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: IMMOLATION: titlul si data lansarii noului album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri