stiri rock

Implant Pentru Refuz implică fanii în proiectul Cartography

Implant Pentru Refuz implică fanii în proiectul Cartography
Implant Pentru Refuz începe astăzi o campanie de crowdfunding pentru lansarea noului album, Cartography. În urmatoarele două luni, pe platforma www.we-are-here.ro, fanii vor putea ajuta la strângerea de fonduri necesare pentru înregistrarea albumului. Cei care vor contribui vor fi răsplatiți de trupă cu pachete speciale.             
Anul acesta, Implant Pentru Refuz își propune să realizeze independent albumul și să implice direct fanii în acest proces. Susținătorii pot cumpăra pachete care conțin de la CD-uri, viniluri, manuscrise unice cu versuri, concerte private și multe altele. Cu banii strânși din vânzarea pachetelor, trupa va lansa albumul în această toamnă. 
Înregistrările au început, dar pentru a naliza proiectul, formația trebuie să atingă pragul de 6000 euro. Această sumă asigură producția albumului și a pachetelor. În cazul în care această țintă va fi depășită, ea va investită într-un videoclip și un turneu de lansare. Cu toate acestea, la sfarșitul celor 60 de zile de campanie suma nu este atinsă, banii vor  returnați.             
Cartography înseamnă mai mult decat un album de metal, este un avânt muzical spre noi teritorii lirice și sonice, o căutare prin care fiecare descoperă propriile trasee interioare, propria lui hartă.            
Călătoria Implant Pentru Refuz a început la Timișoara în anul 1995. De atunci trupa a reușit să scoată șase albume și fiecare reprezintă o treaptă evolutivă. Mesajul trupei a vibrat hardcore, crossover metal și astăzi se propagă în ecouri metal progresive. Fiecare reusită, ecare eșec a însemnat pentru ei o nouă piatră de fundație, un postament pentru viitoarele albume. Implant Pentru Refuz pune suflet în întreaga sa creație și împarte puternice sentimente cu fanii săi.


MAI MULTE DESPRE Implant Pentru Refuz
Posted by Klawz, at 19:36 |  April 03, 2014  | 0 Comentarii  | 2588 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Implant Pentru Refuz implică fanii în proiectul Cartography

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri