stiri rock

Incepe THE BATTLE OF ROCKSIN !

Incepe THE BATTLE OF ROCKSIN !
Primele 3 trupe inscrise in concurs vor concerta joi 4 martie la Club Suburbia Bucuresti incepand cu orele 20. Intrarea este libera. Iata primii concurenti:

White Ash

http://www.myspace.com/whiteashro

rock/blues/alternative
bucuresti

UpsideDown

http://www.myspace.com/upsidedownband
new wave/chinese pop
bucuresti

Toy Machines

http://www.myspace.com/toymachinesband
alternative/psychedelic/grunge
suceava/cluj napoca

Party dupa concert cu Rocksin!

FOARTE IMPORTANT:

Concursul organizat de ROCKSIN este alcatuit din 11 etape realizate cu sprijinul Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead. Punem la dispozitie tobe (fara cinele, pedala si premier), amplificatoare pentru bass si chitare, microfoane, sunetist, practic tot ceea ce este necesar pentru ca o trupa sa poata concerta in conditii optime.

Orice formatie rock din lume care doreste sa participe se poate inscrie la adresa rocksinmail@yahoo.com . Un juriu format din reprezentanti ai Rocksin, Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead va desemna trupa castigatoare la sfarsitul celor 11 etape ale concursului. Fiecare formatie inscrisa va fi promovata in cadrul singurei emisiuni TV de profil, Bring the Noise , la 1Music Channel. PREMIUL consta in inregistrarea profesionala a unui EP de 3 piese la Studio Attic Bucuresti (www.studioattic.ro) !

Sursa: Rocksin Crew


MAI MULTE DESPRE UpsideDown
Posted by H., at 21:55 |  February 25, 2010  | 0 Comentarii  | 1526 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Incepe THE BATTLE OF ROCKSIN !

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri