stiri rock

Jethro Tull ajung miercuri seara la Sibiu

Jethro Tull ajung miercuri seara la Sibiu

Trupa britanica Jethro Tull, care va sustine un concert de legenda in Piata Mare din Sibiu, joi, de la ora 21.00, ajung miercuri seara la Sibiu, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de eveniment.

A inceput numaratoarea inversa pentru unul dintre cele mai importante evenimente muzica ale anului din Romania! Veteranii muzicii internationale, formatia Jethro Tull vor sustine un recital de exceptie, la Sibiu, eveniment la care intrarea va fi gratuita!

Britanicii vor fi cazati la Hotelul Ramada, de patru stele, situat chiar in centrul Sibiului si cu siguranta vor avea ocazia, macar pentru cateva ore, sa admire frumusetea orasului care ii gazduieste. De asemenea, joi, britanicii vor lua masa la un restaurant cu specific romanesc si vor avea ocazia sa se infrupte din bunatatile traditionale din tara noastra.

In ciuda faptului ca Jethro Tull sunt o formatia faimoasa la nivel international, cu 40 de ani de cariera, peste 60 de milioane de albume vandute si un premiu Grammy, cerintele acestora nu au fost deloc pretentioase, muzicienii multumindu-se sa se pregateasca temeinic pentru concert.

Alaturi de liderul trupei, Ian Anderson, pe scena vor mai urca John O’Hara, la clape si acordeon, James Duncan, la baterie, David Goodier la chitara bas si tanarul muzician german Florian Opahle, la chitara. Formatia este insotita si de o numeroasa echipa tehnica.

Jethro Tull vor canta atat piese noi cat si clasice, iar concertul va avea si melodii acustice. Muzicienii vor oferi fanilor din Romania cateva noi compozitii ce vor figura pe viitorul lor album, cateva reinterpretari ale unor piese mai vechi dar si marile lor hituri, care i-au consacrat pe piata muzicala internationala, de mai bine de 40 de ani.



MAI MULTE DESPRE Jethro Tull
Posted by at 00:00 |  August 29, 2007  | 0 Comentarii  | 3914 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Jethro Tull ajung miercuri seara la Sibiu

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri