stiri rock

JON OLIVA'S PAIN confirmati oficial la Rockin' Transilvania 2009

JON OLIVA'S PAIN confirmati oficial la Rockin' Transilvania 2009

Turneul european al grupului american JON OLIVA'S PAIN, care va începe la sfârşitul lunii mai, va include şi România. Jon Oliva's Pain va cânta în Sibiu la cea de-a doua ediţie a festivalului ROCKIN' TRANSILVANIA, în ziua de duminică, 14 iunie.

Jon Oliva's Pain este proiectul solo al muzicianului Jon Oliva, binecunoscut în întreaga lume datorită celebrului grup SAVATAGE, pe care l-a înfiinţat la începutul anilor '80 împreună cu fratele său, chitaristul Criss Oliva. După decesul fratelui său într-un tragic accident rutier, în anul 1993, Jon Oliva a rămas în Savatage, dar trei ani mai târziu a pus bazele unui proiect nou, intitulat Trans-Siberian Orchestra, care a înregistrat un mare succes şi al cărui stil muzical este o combinaţie de rock simfonic, metal progresiv şi elemente de muzică clasică. În 2003 Jon Oliva a înfiinţat un nou grup, intitulat iniţial The Jon Oliva Project, şi al cărui nume a fost schimbat mai târziu în Jon Oliva's Pain.

Jon Oliva nu este doar un geniu muzical, ci totodată un showman de primă clasă. El este binecunoscut publicului rock internaţional datorită umorului său, ieşit din comun şi nelipsit din concertele sale. Având în vedere că se va afla pentru prima dată în România, Jon Oliva promite spectatorilor un show de excepţie din care nu vor lipsi piese de succes din repertoriul Savatage.

Biletele de intrare la festivalul Rockin' Transilvania vor fi puse in vanzare luni, 4 mai în întreaga ţară. Revenim în curând cu informaţii precise în acest sens, precum şi cu noi confirmări la Rockin' Transilvania 2009.

Rockin' Transilvania este un eveniment cultural organizat de Asociaţia Rockin' Transilvania. Rockin' Transilvania este o acţiune co-finanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.MAI MULTE DESPRE Jon Oliva's Pain
Posted by Rockin' Transilvania, at 00:00 |  April 29, 2009  | 1 Comentarii  | 2805 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: JON OLIVA'S PAIN confirmati oficial la Rockin' Transilvania 2009

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri