stiri rock

JUDAS PRIEST - declaratii despre "Nostradamus"

JUDAS PRIEST - declaratii despre

La trei ani de la “Angel of Retribution”, “zeii” heavy-metal Judas Priest revin cu un nou album, “Nostradamus”. Turneul de promovare a noului material ii va aduce pe membrii Judas Priest pentru prima data in Romania, la B’ESTFEST AFTERSHOCK, in cadrul complexului Romexpo, pe 11 iulie.
Despre noul material de 24 de piese chitaristul Glenn Tipton a marturisit intr-un interviu recent ca “este o poveste, nu doar un CD, si asa vrem sa-l si prezentam. Am vrut sa facem altceva. Nu ne-am culcat pe lauri si nu am vrut sa scoatem album dupa album cu acelasi gen de piese, dar cu alte versuri, asa cum fac multe trupe. Am vrut sa scoatem un album cu ‘poveste’ si managerul nostru ne-a sugerat viata lui Nostradamus". Albumul e plin de "lumini si umbre, sange si tunete si multa muzicalitate" a adaugat Tipton, "vrem ca cei care asculta albumul sa nu isi aleaga o melodie sau doua - vrem sa asculte fiecare vers, la rand - sa iasa din aceasta lume si sa paseasca in cea a lui Nostradamus".
Pe 11 iulie, la B’ESTFEST AFTERSHOCK, Judas Priest va deschide seria show-urilor cu legende ale muzicii rock din aceasta vara. Pe 23 iulie, Metallica va concerta pe Stadionul Cotroceni, cu portile inchise, show-ul fiind sold-out de doua saptamani, iar pe 4 august Iron Maiden va “zgudui” capitala cu un show exploziv, in cadrul turneului “Somewhere Back In Time”.
Produs de Emag!c Entertainment, B’ESTFEST AFTERSHOCK va avea loc pe 11 iulie, in cadrul complexului Romexpo, la cateva zile dupa finalul B’ESTFEST 2008. Alaturi de Judas Priest, la AFTERSHOCK vor mai concerta Primal Fear, Ross the Boss, Wisdom si Thunderstorm. Programul complet al AFTERSHOCK, precum si informatii despre B’ESTFEST pot fi gasite pe site-ul www.bestfest.ro. Biletele pentru AFTERSHOCK sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si online, de pe www.myticket.ro. Acestea costa 75 lei in pre-sale si 90 lei la intrare. Biletele VIP sunt in numar limitat si pot fi achizionate la preturile de 185 lei, 135 lei sau 115 lei.MAI MULTE DESPRE Judas Priest
Posted by at 00:00 |  June 23, 2008  | 7 Comentarii  | 3041 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: JUDAS PRIEST - declaratii despre "Nostradamus"

  • Lolol, deci Nostradamus are numa piese de facultate+masterat, sau cum? Ar vrea ei sa mai poata scoate inca una ca Breakin the Law...

    1. Posted by klawz | 25 Iunie 2008 11:06
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri