stiri rock

KROW: EP-ul 'Relentless Disease' disponibil online

KROW: EP-ul 'Relentless Disease' disponibil online
Relentless Disease, noul EP al grupului brazilian Krow poate fi ascultat integral mai jos:

 

Discul Relentless Disease a fost lansat in data de 24 aprilie 2014. Artwork-ul materialului poarta semnatura artistului grafic roman Costin Chioreanu de la Twilight13media (Arch Enemy, Aura Noir, Ava Inferi, Grave, Morgoth). Titlurile pieselor ce figureaza pe disc sunt urmatoarele:

01. Relentless Disease
02. WhoreBorn

Cel mai recent album de studio al trupei poarta numele Traces of the Trade si a fost lansat in anul 2012. Mai jos puteti vedea videoclipul piesei Retalliated ce a fost realizat de catre Costin Chioreanu de la Twilight13media si Gina Sandulescu. Pe aceasta piesa figureaza ca invitat special Alvaro Lilo, basist al trupei suedeze Watain, dar si vocalist al grupului chilian Undercroft:

 

Krow a concertat ultima data in Romania cu ocazia show-ului sustinut in cadrul editiei din anul 2013 a festivalului November to Dismember, eveniment organizat si prezentat de catre Axa Valaha Productions & Ribcage Booking. Cea de a doua editie a festivalului November to Dismember se va desfasura in perioada 28 - 30 noiembrie 2014 la Bucuresti. La aceasta editie vor fi prezente trupe precum Tankard, Asphyx, Morgoth, Esoteric, Abnormyndeffect, Bloodway, Dehuman, Lychgate, Tons of Powder, Undercroft si multe altele.

Pretul abonamentelor si al biletelor pe zile va fi anuntat in curand, de asemenea, ca si la editia din anul precedent, November to Dismember Metal Fest va oferi spectatorilor din alte orase sau din alte tari posibilitatea unui pachet complet, care va include abonament la festival / cazare la hotel / transfer la si de la locul festivalului la hotel, plus alte bonusuri.
Cei interesati pot lua legatura cu Mihai "Coro" Caraveteanu la numarul de telefon 0721.107776 sau pe e-mail la adresa axa666@yahoo.com.

November to Dismember Metal Fest este o productie exclusiva marca Axa Valaha Productions & Ribcage Booking.


MAI MULTE DESPRE Krow
Posted by H., at 19:20 |  July 27, 2014  | 0 Comentarii  | 1537 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: KROW: EP-ul 'Relentless Disease' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri