stiri rock

LACRIMOSA canta la ARENELE ROMANE!

LACRIMOSA canta la ARENELE ROMANE!

Concertul trupei de gotic-simfonic Lacrimosa se va tine pe 1 iulie la Arenele Romane, cu incepere de la ora 21.00. Din cauza caniculei din ultima saptamana, organizatorii au propus schimbarea locatiei  de la Sala Polivalenta la Arenele Romane, din Parcul Carol. Astazi s-a primit acordul artistilor pentru acesta schimbare, iar managerul formatiei considera ca locatia este adecvata stilului si muzicii Lacrimosa.

Vineri, 30 iunie, artistii Lacrimosa: Tilo Wolff (vocal, compozitie) Anne Nurmi (vocal, clape), Jens Voigt Leonhardt (bass), Manfred Ruediger Uhlig (baterie), Jan-Peter Genkel (chitara), Dirk Wolff (chitara), vor participa la o conferinta de presa de 15 minute cu incepere ce la ora 19.30, care va fi urmata de o intalnire cu fanii din Romania si de sesiune de autografe ce va dura 45 minute. Ambele evenimente au loc la Club Green Hours, Calea Victoriei nr. 120, si sunt urmate de o proiectie a celor 2 DVD-uri Lacrimosa (Antologia Lacrimosa, 2000 si Musikkurzfilme, 2005).

Lacrimosa vine la Bucuresti dupa doua concerte de mare succes sustinute in Rusia. Dupa Arenele Romane, artistii vor mai canta doar la marile festivaluri din Germania in vara aceasta.

Pretul unui bilet este de 45 Ron, iar in ziua concertului pretul unui bilet va fi 55 lei.

In Bucuresti, biletele se gasesc la magazinele DIVERTA (Scala, Unirii, Mall si Plaza), Muzica, Sala Palatului si Arenele Romane. In tara, biletele se distribuie prin reteaua DIVERTA.

Text furnizat de Fundatia AquariusMAI MULTE DESPRE Lacrimosa
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  June 29, 2006  | 0 Comentarii  | 4850 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LACRIMOSA canta la ARENELE ROMANE!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri