stiri rock

Lake of Tears vor concerta la Metalhead Meeting 2013

Lake of Tears vor concerta la Metalhead Meeting 2013
Dupa doua premiere absolute pentru Romania – Hypocrisy si HateSphere – line-up-ul festivalului Metalhead Meeting 2013 se imbogateste cu una dintre cele mai iubite trupe de gothic/doom metal din Europa: Lake of Tears.
 
se va desfasura sambata, 21 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti si promite sa fie unul dintre cele mai tari evenimente metal din 2013!
 
Lake of Tears a fost infiintata la inceputul anilor 1990 de catre Daniel Brennare, Jonas Eriksson, Mikael Larsson si Johan Oudhuis. Primul lor album, intitulat Greater Art, a fost lansat in 1994 si abordeaza un stil doom metal, care ulterior a evoluat considerabil, pentru a ajunge sa includa influente de rock psihedelic, progressive metal, si, cel mai recent, death metal.
 
Adevarata consacrare Lake of Tears a venit cu binecunoscutul album Headstones, care a  uimit criticii si fanii deopotriva. Lansat in 1995, Headstones abordeaza un stil mai melodic si melancolic, iar versurile trec si ele prin schimbari importante, oglinding preocuparea lui Brennare pentru motive fantasy, care se vor regasi si pe viitoarele albume.
 
Componenta Lake of Tears
 
Daniel Brennare - Voce/Chitara (1994–present)
Mikael Larsson - Chitara bas
Johan Oudhuis - Tobe
Fredrik Jordanius - Chitara solo
 
Discografie
 
Greater Art (1994)
Headstones (1995)
A Crimson Cosmos (1997)
Forever Autumn (1999)
The Neonai (2002)
Black Brick Road (2004)
Moons and Mushrooms (2007)
Illwill (2011)
 
 
 
Pe langa Lake of Tears, Metalhead Meeting  ii va avea ca headliner pe suedezii de la Hypocrisy, aflati pentru prima oara in Romania, carora li se adauga HateSphere.
Biletele pentru Metalhead Meeting in format electronic se gasesc pe Iabilet.ro si in retelele Myticket (Diverta), Bilete.ro (Posta Romana, Inmedio, Germanos), Biletoo (Magazinul Unirea, Libraria Eminescu) si Eventim (magazinele Orange si Vodafone, Domo, Sala Palatului, librariile Humanitas si Carturesti).  Bilete fizice se pot gasi si la Club Fabrica (la terasa) si la sediul METALHEAD din Bd. Pierre de Coubertin 3-5. 
Preturile sunt urmatoarele:
 
Presale:
 
80 lei - Zona B
120 lei - Zona A (in fata scenei) - doar 500 de bilete
 
In ziua concertului:
 
95 lei - Zona B
145 lei - Zona A (in fata scenei)
 
Un eveniment produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR.
 


MAI MULTE DESPRE Hatesphere, Hypocrisy, Lake of Tears
Posted by Dragos P., at 17:02 |  August 14, 2013  | 27 Comentarii  | 2315 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Lake of Tears vor concerta la Metalhead Meeting 2013

  • Lake of Tears, Anathema, My Dying Bride.. trupe care nu prea mai inseamna nimic pe afara la marile festivaluri si care ne umplu noua programul festivalurilor cand nu ne iese media. Incet - incet in mintea rockerului roman ele vor deveni o prezenta constanta si necesara precum Irina Loghin sau Maria Dragomiroiu la festivalurile de folclor, chiar daca altii care ,,rup" la ora asta scenele de afara (Immortal, Unleashed, Morbid Angel,Carcas, Mayhem) nu dau niciun semn ca vor trece vreodata pe aici. Nu pot totusi sa nu remarc un progres vizibil anul asta fata de alti ani (Enslaved, Gojira, Primordial, Fintrol, Hypocrisy, Decapitated) dar mai e mult pana departe, nu vom fi o scena metalica de prima clasa cat timp mai stoarcem din aceeasi veche lamaie cu cele enumerate + Heaven shall burn, Trivium, Bullet for my valentine, Hatesphere, Artilerry si alte mediocritati.

    1. Posted by rionescu77 | 19 August 2013 14:23
  • pai daca tie ti-au ramas in cap, din copilarie, nume ca astrophagastra si timpuri noi, nu ma mir ca Artillery sunt mediocri iar Finntroll sunt un progres vizibil. cand te vad cu cata dezinvoltura prezici cum va evolua mintea rockerului roman - de parca ai fi vreo somitate in materie si cat de bine cunosti cine rupe scena in afara - semn ca asa iti educi gusturile, stau si ma intreb daca sa-mi pierd vremea cu unul care asculta ce vede in poze sau sa te las sa lozesti tampenii la nesfarsit. Artillery sunt adusi in cadrul unui fest atipic, facut de fani, cu bani proprii. dar hei, multumim ca ne-ai pus pe picior de egalitate. ma duc la morisson si la dumitru sa le strang mana si sa le zic: fratilor, m-ati facut. tu ai ales gojira, tu hypocrisy iar eu nu, ca artillery, artillery. eu care in tampenia mea ascult ce-mi place, nu ce mi se indica din topuri si line-upuri de festival european.

    2. Posted by hell9level | 22 August 2013 13:41
  • De ce te infierbanti asa? Sa fie de la temperatura de afara? Ti-am facut vreun rau? Din pacate asta e mentalitatea ce ne defineste ca natiune, cum isi exprima cineva o parere, da-i si rupe-l! Stii ceva? Daca esti admin, membru de onoare sau ceva la Metalfan taie-mi contul si nu o sa mai ,,lozesc tampenii la infinit". Nu ai fi primul care se impiedica de mine cand am ceva de spus. Si ce, mare lucru ca n-am sa mai comentez pe siteurile revistelor de rock? O grija mai putin pentru tine! I-am mai zis-o si altuia inaintea ta, fii fericit ca n-o sa mai comentez, sa fii iubit!

    3. Posted by rionescu77 | 22 August 2013 14:25
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri