stiri rock

LOUDRAGE stau bine in Topul Metalfest Austria 2010

LOUDRAGE stau bine in Topul Metalfest Austria 2010
Groovy-death metalistii de la Loudrage sunt la un pas sa intre in Top 10 Cele mai votate trupe Metalfest Austria 2010. Festivalul de anul acesta va aduce impreuna nume mari, ca Sepultura, Testament, Behemoth, Nevermore, Six Feet Under, Deicide, Korpiklaani si multi, multi altii.

Siteul oficial al evenimentului a lansat o provocare pentru formatiile mai putin cunoscute, care au acum sansa sa cante pe aceeasi scena cu legendele genului metal. Din peste 400 de trupe inscrise, din toate colturile lumii, Loudrage este singura trupa romaneasca ce a reusit sa se apropie atat de mult de varf si sa ocupe locul 11! Pe aceasta cale, Loudrage doreste sa multumeasca celor care i-au sustinut si sa ii invite pe cei care nu au apucat sa voteze sa acceseze acest link http://www.at.metalfest.eu/votes.php?action=voting&band_id=237 si sa isi exprime optiunea.

Concursul lansat de Metalfest Austria (12-15 mai 2010) este caracterizat prin corectitudine si transparenta. Se accepta un singur vot de la fiecare IP, o singura data pe toata perioada desfasurarii. In ziua de 31 ianuarie, voturile sunt centralizate si verificate, pentru a fi eliminati din concurs cei care au trisat. In final, organizatorii vor asculta trupele aflate in top si ii vor invita sa ia parte la festival, asa ca daca vreti ca o trupa romaneasca sa urce pe scena Metalfest Austria 2010, indemnul nostru este: Votati! Votati! Votati!

Sursa: Loudrage


MAI MULTE DESPRE Loudrage
Posted by Klawz, at 13:11 |  January 21, 2010  | 0 Comentarii  | 1146 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LOUDRAGE stau bine in Topul Metalfest Austria 2010

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri