stiri rock

LUCA TURILLI: album nou si trupa noua

LUCA TURILLI: album nou si trupa noua

Cunoscutul chitarist si compozitor de la trupa italiana Rhapsody, Luca Turilli, isi va lansa al treilea album solo pe 21-24 aprilie. Albumul se va intitula "The Infinite Wonders Of Creation" si va incheia trilogia epica ce a fost inceputa in 1999 cu albumul "King of the Nordic Twilight" si continuata de "Prophet of the Last Eclipse" in 2002.


Pe album vor canta aceiasi muzicieni ca si pe primele doua albume, numai ca pe acesta Luca va canta atat la chitara, cat si la clape!

De asemenea, Luca a prezentat noua sa trupa, Luca Turilli's Dreamquest, unde Luca va canta numai la clape, lasand chitara deoparte. El a declarat ca Dreamquest este o trupa in adevaratul sens al cuvantului si nu doar un proiect al sau, dar totusi aceasta nu va influenta activitatea Rhapsody.


Muzica Dreamquest va ingloba elemente de metal modern, opera, muzica tehno-electronica, si atmosfera gothic-simfonica, toate acestea cu o voce feminina de opera.
Albumul de debut se va numi "Lost Horizons" si este asteptat spre sfarsitul acestui an, primul single de pe album fiind intitulat "Virus".MAI MULTE DESPRE Turilli, Luca
Posted by Mikix, at 00:00 |  March 13, 2006  | 0 Comentarii  | 3962 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LUCA TURILLI: album nou si trupa noua

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri