stiri rock

M.S. anunță concerte, video-clip, album nou

Trupa M.S. a fost înființată în anul 2000 de Doru Istudor (ex. Harap Alb, Florian din Transilvania, Valeriu Sterian & Compania de sunet, lider Voltaj în 1986 - 1992) alături de Cristi Luca, Costică Sandu și George Costinescu. În anul 2002 a fost lansat primul album "Rugina nu moare" urmat de "A Breath of Fresh Air" - 2006, "A' venit băieții!!!" - 2010 și "Carne de tun" - 2017, toate în format CD. În prezent membrii trupei, Cosmin Aioniță-voce, Mihai Ionescu și Andrei Tatu-chitare, Marian Leusteanu-bas și Doru Istudor-tobe, lucrează la piese noi pentru un viitor album, iar una dintre acestea va fi prezentată cu un videoclip în februarie 2020. 
La 20 de ani de la înființare vor avea loc mai multe concerte cu un repertoriu care include material de pe toate albumele plus unele piese mai vechi compuse de Istudor în perioada Voltaj.
Rock inspirat de viața reală! Silver Church va așteaptă cu bere și voie bună împreună cu formația M.S. la un program de 2 ore!
Concertul din Silver Church va fi urmat de alte două, la Zipp It (Cluj Napoca – 10 aprilie) și Rock N’Bike (Sibiu – 11 aprile). Alte date vor fi anunțate ulterior pe website, facebook, etc.
Bilete preț – 35 lei
 
Acces – ora 19  Show – ora 20                                                                                   
Website M.S. - www.msmetal.net
 


MAI MULTE DESPRE M.S.
Posted by Klawz, at 11:28 |  February 08, 2020  | 0 Comentarii  | 3621 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: M.S. anunță concerte, video-clip, album nou

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri