stiri rock

M.S.: lansare de album in The Silver Church Club

M.S.: lansare de album in The Silver Church Club
Trupa M.S. a luat fiinta in anul 2002 si e compusa din muzicieni care au activat pe scena rockului romanesc la diverse formatii in ultimii 20 de ani si mai bine. Al treilea album din seria M.S. este de fapt o satira a momentului actual cu unele trimiteri la momente ce pot parea unora desuete. Desi diferit din punct de vedere conceptional de primele discuri se incadreaza tot in curentul Heavy Metal si ofera fanilor M.S. umorul acid si agresivitatea genului pe care au intalnit-o la discurile precedente.

Concertul va incepe la ora 19,30 iar intrarea este gratuita.

Veti putea gasi la stand noul album M.S. cat si albumule A Breath Of Fresh Air (2006) si o foarte mica cantitate (7-8 buc.), cu primul M.S. - Rugina nu moare (2002). De asemenea va fi de vanzare albumul trupei Legacy lansat acum cateva luni, Across The Times.
www.msmetal.net
www.myspace.com/msmetalnet


Legacy - Across The Times

"Across The Times" este un album heavy metal plin de energie cantat cu pasiune si sinceritate. Albumul combina subtil stilul heavy metal clasic cu influente simfonice si din alte stiluri muzicale departate rock-ului, dorind sa duca mai departe frumoasa mostenire a muzicii de-a lungul timpurilor. In acest concert invitatul special este renumitul chitaris Adi Manolovicicu care vor canta cateva piese Joe Satriani.
 
Legacy
www.legacy.ro
www.myspace.com/legacyromania
 
Adi Manolovici
www.manolovici.ro

Sursa: Stay Metal ForeverMAI MULTE DESPRE M.S.
Posted by Dragos P., at 22:15 |  October 11, 2010  | 0 Comentarii  | 1396 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: M.S.: lansare de album in The Silver Church Club

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri