stiri rock

MANOWAR lanseaza Battle Hymns 2011 la final de noiembrie

MANOWAR lanseaza Battle Hymns 2011 la final de noiembrie
In sfarsit, tehnologia a ajuns sa se sincronizeze cu cu echipamentele construite la comanda, pe care Manowar le utilizeaza, atat in turneu cat si pentru realizarea inregistrarilor. Trupa a decis ca fanii merita sa auda piesele de pe albumul de debut, “Battle Hymns”, la standardele ridicate, de sound si productie, care au devenit un adevarat element definitoriu al grupului, in ultimi ani si pe ultimele albume.

“Battle Hymns 2011”, produsul care valorifica potentialul nelimitat al tehnologiei zilelor noastre, va fi lansat la finalul lunii noiembrie 2010. 

Odata cu decizia de a reinregistra muzica a aparut si necesitatea de reface celebrul pasaj narativ, realizat initial de Orson Welles. In acest scop, a existat o singura optiune: Sir Christopher Lee. Naratiunea fost inregistrata la celebrul Abbey Road Studios, din Londra.

Basistul si producatorul trupei Manowar, Joey De Maio a declarat: “Admiratia mea pentru Sir Christopher s-a nascut cu multi ani in urma, in timp ce ma uitam la filmele lui. A crescut, cand am avut onoarea sa am rolul de producator, pentru el ca si cantaret si povestitor; am devenit imediat prieteni. De cum  am auzit forta si amplitudinea registrului sau vocal, m-am gandit ca ar trebui sa scriu un pasaj narativ pentru el; Nu imi imaginam ca, vom reinregistra vreodata “Battle Hymns”, dar iata-ne acum in acest punct, unul semnificativ.

Battle Hymns 2011
va include si un bonus: variante ale pieselor “Death Tone” si “Fast Taker”, inregistrate live, in 1982. Aceste versiuni nu au mai fost niciodata facute publice si sunt cele mai valoaroase materiale bonus, oferite pana in prezent de trupa Manowar.

Potrivit vocalistului Eric Adams “Fanii nostri pot fi siguri ca in “Battle Hymns 2011” vor gasi  fiecare strop de  putere pe care tehnologia de astazi il poate oferi”.

Manowar sunt de neclintit in hotararea de a arata ca trupa si nemuritorul “Battle Hymns” sunt cu adevarat: "Born to Live Forevermore".

Battle Hymns 2011 – Track List:

Death Tone
Metal Daze
Fast Taker
Shell Shock
Manowar
Dark Avenger
William's Tale
Battle Hymn
Bonus Tracks:
Death Tone - Live
Fast Taker - Live


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 18:22 |  October 31, 2010  | 0 Comentarii  | 1916 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR lanseaza Battle Hymns 2011 la final de noiembrie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri