stiri rock

MANOWAR- live cu fanii pe Facebook

MANOWAR- live cu fanii pe Facebook

Fanii Manowar, din intreaga lume, au avut parte de o ora de sarbatoare, sambata, pe 27 noiembrie: cei patru membrii ai trupei s-au aflat simultan online, pe pagina de Facebook a trupei si au stat de vorba cu fanii.

 

A fost o idee spontana. Feedback-ul pentru Battle Hymns 2011 a fost impresionant! L-am primit aproape in timp real, pe Facebook, la doar cateva momente dupa ce fanii au downloadat albumul, in prima zi in care acesta a fost disponibil pe The Kingdom of Steel. Asa ca am vrut sa le multumim, imediat”, a spus basistul Joey DeMaio.

  

A fost foarte tare!” a spus si vocalistul Eric Adams, dupa incheierea sesiunii. “Nimic nu se compara cu a ne intalni, fata in fata, cu fanii nostri, dar prezenta pe internet este nivelul urmator de interactiune nemijlocita. Cu siguranta vom repeta experienta!

 

Daca vreti sa aflati cand vor fi membrii Manowar din nou live pe Facebook, urmariti:  www.facebook.com/manowar. Anunturile pentru sesiunile de chat vor fi postate ca update-uri de status.

 

Battle Hymns 2011, pe care Christopher Lee, starul din “Stapanul inelelor” este invitat special, este acum disponibil pe: http://www.thekingdomofsteel.com/. Albumul se gaseste in format mp3 (digital download), sub forma de CD audio, sau vinyl (editie limitata).  Magazinul ofera, in exclusivitate, si o cantitate limitat de CD-uri si Vinyluri cu autograf.  

Track List:

01 Death Tone

02 Metal Daze

03 Fast Taker

04 Shell Shock

05 Manowar

06 Dark Avenger

07 William's Tale

08 Battle Hymn


Bonus Tracks:

01 Fast Taker -  Live, 31 iulie 1982 (Abilene Taylor City Expo Center Arena, Texas)

02 Death Tone - Live, 1 August  1982 (Dallas Reunion Arena, Dallas, Texas)

 

 

 

 

 MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 21:00 |  November 29, 2010  | 0 Comentarii  | 2151 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MANOWAR- live cu fanii pe Facebook

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri