stiri rock

Marco Mendoza concertează în noiembrie la Arad, Buzău și București

Marco Mendoza concertează în noiembrie la Arad, Buzău și București
Marco Mendoza va susține în noiembrie trei concerte în România. Ele fac parte din turneul de promovare al celui de-al treilea album solo al basistului american, Viva la Rock.

Marco Mendoza e cunoscut în primul rând pentru colaborările lui cu mari nume ale rockului american și britanic. CV-ul său conține apariții alături de John Sykes, Derek Sherinian, Black Star Riders, Ted Nugent și mulți alții. Mendoza a participat de asemenea la înregistrarea a două importante LP / DVD-uri live ale anilor 2000: One Night Only (Thin Lizzy) și Live... in the Still of the Night (Whitesnake). În momentul de față, Mendoza e membru cu drepturi depline în supergrupul american The Dead Daisies.

În 2007 Marco Mendoza și-a lansat cariera solo, care a produs până acum albume. Ultimul dintre ele a apărut anul trecut. Bine primite de critică, LP-urile au beneficiat de fiecare dată de prezența unor invitați de marcă. Dacă pe Live for Tomorrow cântaseră Steve Lukather și Doug Aldrich, pe Viva la Rock apar Mike Tramp (White Lion) și Richard Fortus (Guns n’ Roses).

În turneul european care se desfășoară lunile acestea, Mendoza este însoțit de Micky Crystal (Tygers of Pan Tang) și de bateristul de jazz-blues Pino Liberti. Concertele românești vor avea loc în ordinea următoare:
București: 7 noiembrie, Club Quantic
Buzău : 8 noiembrie, No Limit
Arad: 9 noiembrie, Club Flex
Posted by Gabriel Szünder, at 14:04 |  October 14, 2019  | 0 Comentarii  | 5617 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Marco Mendoza concertează în noiembrie la Arad, Buzău și București

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri