stiri rock

MAXIMUM ROCK FESTIVAL (ed. a V-a)

MAXIMUM ROCK FESTIVAL (ed. a V-a)

MAXIMUM ROCK FESTIVAL (ed. a V-a)
6-7 octombrie 2006 / Cluj-Napoca
-Muzica impotriva drogurilor-

Muzica si atitudine socanta. Exces si spectacole halucinante, momente de intelepciune dupa ani salbatici, heavy metal dezlantuit si albume conceptuale pline de durere si sensibilitate. Aspect vizual monstruos, chitare dezlantuite, voce inconfundabila, strigat si durere. Istoria rock-ului? Nu - istoria W.A.S.P. Grotescul lui Slipknot si Marylin Manson, extremismul Slayer, sunetele distorsionate ale industrialului, albumele conceptuale Dream Theater - toate acestea isi au radacinile in creatia unui grup legendar, format in jurul frontman-ului Blackie Lawless. Controversa a inceput inca de la nume, uneori interpretat ca "we are sexual perverts", alteori ca "White Anglo-Saxon Protestants", adica extremisti white power legati de Ku Klux Klan, de la piese ca "Animal (Fuck Like A Beast)" si de la show-urile in care efectele pirotehnice, papusile torturate si accesoriile sexuale in flacari au pus pe jar intreaga scena. Dupa ani de zile marcate, ca de niste jaloane, de albume de referinta, Blackie Lawless a demonstrat, prin "The Crimson Idol" ca dincolo de teribilismul afisat se ascunde un muzician complet si sensibil. Apoi, de la "Kill.Fuck.Die" pana la noul concept in doua parti, "The Neon God", poate albumul cel mai realizat al trupei, W.A.S.P. demonstreaza ca este inca imaginea vie a rock'n'roll-ului din toate timpurile.

W.A.S.P. va "intepa" si in Romania!

Ajuns la a V-a editie, festivalul MAXIMUM ROCK va avea pe afis un nume senzational: trupa americana W.A.S.P.!!!
Pe langa faptul ca va beneficia de prezenta acestui nume de referinta in istoria mondiala a rock-ului, festivalul MAXIMUM ROCK isi asuma, sub sloganul "Muzica impotriva drogurilor" si o misiune educativa.
Surprizele festivalului nu se opresc aici. Vor mai sustine recitaluri alte nume grele ale scenei rock din Europa pe care le vom anunta, impreuna cu programul complet, locatia si pretul biletelor, in scurt timp.

Organizatori: Promusic Prod., revista Maximum Rock, Asociatia YMCA Napoca

Informatii oficiale la http://www.promusicprod.ro/maximumrockfestival, site ce va putea fi accesat in scurt timp.
Partener: Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog al Judetului Cluj

Text preluat din Maximum Rock newsletterMAI MULTE DESPRE W.A.S.P.
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  August 02, 2006  | 0 Comentarii  | 5086 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MAXIMUM ROCK FESTIVAL (ed. a V-a)

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri