stiri rock

METALFORCE: „Veni, Vidi, Vici” cu noul album

METALFORCE: „Veni, Vidi, Vici” cu noul album

„Au venit, au vazut, au cucerit,” exact asa s-a intamplat, pe 12 septembrie 2009, cand Metalforce a cucerit  orasul Lauda din Germania.

Fani din Germania, Austria, Franta, si Olanda au dat cursul invitatiei trupei si au fost prezenti in sala Stadthalle  pentru a celebra lansarea albumului de debut , al carui nume este similar cu cel al trupei.  „Vrem sa le multumim fanilor, partenerilor si tuturor celor care ne-au ajutat pentru aceasta seara de neuitat! Suntem increzatori ca ii vom putea convinge chiar si pe cei ce inca mai au indoieli, ca Metalforce s-a nascut pentru a face istorie in Heavy Metal,”  declara, cu mandrie, solistul Tarek  „MS” Maghary.

Trupa a sustinut un concert ce a durat mai bine de doua ore, in timpul caruia a prezentat atat piese de pe noul CD, cat si melodii mai vechi ce au fost savurate de fani.

Noul album Metalforce este deja disponibil in format mp3, DMR free, aici : http://store.magiccirclemusic.com/product/1049/Metalforce-MP3-Audio-Metalforce-Hi-Fi-00---Entire-CD Incepand cu data de 25 semptembrie, CD-ul va putea fi comandat online, sau va putea fi cumparat din magazinele de specialitate.

Track-list-ul este urmatorul :

01. Faster, Louder, METALFORCE
02. Freedom Warriors
03. I Rule The Night
04. Thunder And Lightning
05. Metal Crusaders
06. When The Valkiries Fly
07. Thunderchild
08. We Are The Fire
09. Melt Thy Steel
10. Let The Battle Begin
11. Son Of The North

Fragmente din fiecare piesa pot fi ascultate pe: www.metalforce.eu, Pentru mai multe informatii vizitati si: www.metalforce.info, www.magiccirclemusic.com

Traducere si adaptare: Ruxia Sandru



MAI MULTE DESPRE Metalforce
Posted by Magic Circle Music, at 00:00 |  September 21, 2009  | 0 Comentarii  | 2334 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: METALFORCE: „Veni, Vidi, Vici” cu noul album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri