stiri rock

MONARCHY canta la Tattoo & Music Fest 2010

MONARCHY canta la Tattoo & Music Fest 2010
Trupa Monarchy va participa la Tattoo & Music Fest Iasi, eveniment ce va avea loc in perioada 8 – 10 octombrie  la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.
Monarchy va sustine un concert de aproximativ 45 de minute sambata 9 Octombrie incepand cu ora 19.00. Desi prezenta formatiei era incerta la acest festival datorita programului incarcat, la cererea fanilor iesieni baietii s-au decis sa faca tot posibilul si sa participe.
"Tattoo&Music Fest"  inseamna 3 zile de distractie, tatuaje live, concursuri si muzica de foarte buna calitate.
Pentru mai multe detalii privind programul activitatilor si concertelor va rugam sa consultati pagina festivalului: http://tattoofestiasi.uv.ro

Monarchy – power progressive metal


Povestea Monarchy incepe in 1990, cand doi baieti - Iulian Rob si Marian Leusteanu - s-au hotarat sa formeze o „gasca" rock. La inceput, Monarchy au trecut prin momente foarte dificile, din cauza atat a schimbarilor de componenta, cat si, mai ales, a faptului ca nu reuseau sa-si gasesca un vocalist bun. In acesta perioada li s-au alaturat Eduard Moraru, care a preluat chitara ritmica si Geani Matei la baterie. In 1998 formatia si-a intrerupt temporar activitatea, ca urmare a plecarii vocalistului Dan Byron. Dupa 10 ani, in 2008, baietii s-au reintalnit si s-au hotarat sa incerce intr-o formula noua, cu Dragos Cretu la voce si Cornel Stefan la clape.

In august 2009 Monarchy au scos un EP intitulat Jamming, care contine patru piese ce au primit review-uri pozitive de la critici si s-a clasat pe locul 2 in Topul Metalfan al albumelor pe 2009. Acest lucru nu a facut decat sa ii incurajeze pentru a continua lucrul la noi piese.

Sursa: Monarchy Management


MAI MULTE DESPRE Monarchy
Posted by Klawz, at 13:38 |  October 01, 2010  | 0 Comentarii  | 3009 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MONARCHY canta la Tattoo & Music Fest 2010

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri