stiri rock

MONARCHY continua turneul 'Feeding the Beast' la Timisoara si Arad

MONARCHY continua turneul 'Feeding the Beast' la Timisoara si Arad
Trupa bucuresteana Monarchy reia turneul de promovare al primului album, Feeding the Beast, cu doua concerte in Banat: Timisoara pe 2 noiembrie si Arad pe 3 noiembrie.  Cele doua showuri sunt sustinute alaturi de o alta trupa importanta, Truda, aflata la randul ei intr-un turneu de promovare.

Monarchy au lansat in primavara aceasta albumul Feeding the Beast, care s-a bucurat de aprecieri atat din partea presei de specialitate cat si din partea publicului. Materialul de debut a fost bine primit si de presa internationala care l-au apreciat pentru compozitiile fresh, dar si pentru partea instrumentala. Piese ca Soul Capture, Earthquake sau Feeding the Beast devin obsedante si lasa impresii profunde, a fost concluzia celor de la Powermetal.de, in timp ce nemtii de la metal.de au subliniat potentialul trupei si succestul pe care grupul il poate avea daca isi vor continua drumul inceput.
Turneul Feeding the Beast a inceput in aceasta toamna si a trecut prin Brasov, Bacau, Alba Iulia, Cluj-Napoca, iar pe parcurs trupa nu numai ca a reusit sa intre in contact cu fanii din provincie, dar si-a extins si fan base-ul prin intermediul concertelor energice.

Monarchy inseamna :
Dragos Cretu – voce
Marian Leusteanu – bass
Iulian Rob – chitara
Cornel Stefan – clape
The Beast – tobe

Sursa: PR Monarchy


MAI MULTE DESPRE Monarchy
Posted by H., at 11:48 |  October 30, 2012  | 0 Comentarii  | 2417 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MONARCHY continua turneul 'Feeding the Beast' la Timisoara si Arad

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri