stiri rock

MORGOTH: detalii despre EP-ul 'God Is Evil'

MORGOTH: detalii despre EP-ul 'God Is Evil'
Legendarul grup german Morgoth va lansa in acest an un nou EP. Discul ce va purta numele God Is Evil, este prevazut a fi lansat in data de 11 august 2014 prin intermediul casei de discuri Century Media Records. Artwork-ul discului poarta semnatura artistului roman Costin Chioreanu de la Twilight13media (Arch Enemy, Aura Noir, Einherjer, Falkenbach). Titlurile pieselor ce vor figura pe material sunt urmatoarele:

01. God Is Evil
02. Die as Deceiver

Cel mai recent album de studio semnat Morgoth poarta numele Feel Sorry for the Fanatic si a fost lansat in anul 1996.

Va reamintim faptul ca in perioada 28 - 30 noiembrie 2014 se va desfasura la Bucuresti cea de a doua editie a festivalului November to Dismember  prezentat de catre Axa Valaha Productions & Ribcage Booking. La aceasta editie vor fi prezente trupe precum Tankard, Asphyx, Morgoth, Esoteric, Abnormyndeffect, Bloodway, Dehuman, Lychgate, Tons of Powder, Undercroft si multe altele.

Pretul abonamentelor si al biletelor pe zile va fi anuntat in curand, de asemenea, ca si la editia din anul precedent, November to Dismember Metal Fest va oferi spectatorilor din alte orase sau din alte tari posibilitatea unui pachet complet, care va include abonament la festival / cazare la hotel / transfer la si de la locul festivalului la hotel, plus alte bonusuri.
Cei interesati pot lua legatura cu Mihai "Coro" Caraveteanu la numarul de telefon 0721.107776 sau pe e-mail la adresa axa666@yahoo.com.

November to Dismember Metal Fest este o productie exclusiva marca Axa Valaha Productions & Ribcage Booking.


MAI MULTE DESPRE Morgoth
Posted by H., at 09:30 |  July 21, 2014  | 0 Comentarii  | 1595 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MORGOTH: detalii despre EP-ul 'God Is Evil'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri