stiri rock

MOTHER'S CAKE concertează în clubul Control din București

MOTHER'S CAKE concertează în clubul Control din București
The Guest organizează pe data de 15 noiembrie în clubul Control din București un concert din sfera rock / psychedelic / alternative având că headliner cea mai în vogă trupă austriacă a momentului - Mother's Cake, pentru prima oară în București.
 
 Formată în 2008, Mother's Cake și-a perfecționat stilul ca un amalgam de funk, hard rock și psychedelic, citând ca influențe trupe că The Mars Volta, Porcupine Tree, Red Hot Chili Peppers sau Led Zeppelin. Au trei albume de studio și unul live la activ, cel mai recent - "No Rhyme No Reason"  - fiind lansat la începutul acestui an și primit foarte bine de public și presa de specialitate. De-a lungul timpului trupa a căpătat o bogată experiență live, atât prin turneele europene alături de nume ca Deftones, Anathema, Iggy and the Stooges, Velvet Revolver sau Limp Bizkit cât și prin numeroasele concursuri europene și internaționale de muzică la care au participat (International Live Award feat. Austrian Band Contest 2010, Local Heroes 2010 Band Contest etc.).
 
 Austriecilor li se alătură pe scenă trupa bucureșteană Unflicted. Cu bazele puse în 2015, formația s-a bucurat de o creștere rapidă în underground-ul românesc, alternând numeroase prestații live alături de nume consacrate ale scenei autohtone cu apariții la posturi naționale de radio și TV. Până acum, Unflicted a lansat cinci single-uri însoțite de videoclipuri, urmând ca în perioada următoare să se concentreze pe înregistrările unui full-length.
 
 Prețul unui bilet este de 30 de lei în presale (până pe 1 noiembrie) și 40 de lei după 1 noiembrie și la intrarea în club.
 
 Evenimentul este organizat de The Guest, iar pagina oficială de Facebook poate fi accesată aici.

Sursa: The Guest
Posted by H., at 09:37 |  September 19, 2017  | 0 Comentarii  | 2129 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MOTHER'S CAKE concertează în clubul Control din București

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri