stiri rock

MOTLEY CRUE urca pe scena festivalului OST FEST in 15 iunie 2012

MOTLEY CRUE urca pe scena festivalului OST FEST in 15 iunie 2012
Dupa anuntarea oficiala a trupelor Dimmu Borgir si Motörhead, Project Events anunta una din marile surprize ale editiei OST FEST 2012: Mötley Crüe!!! Pe 15 iunie, pentru prima oara in Romania, vor urca pe scena de la Zone Arena pentru un show ce se anunta incendiar: Vince Neil, Tommy Lee, Mick Mars si Nikki Sixx – membrii fondatori ai formatiei.

Controversata dar si adulata, trupa Mötley Crüe a reusit sa vanda de la infiintarea sa in 1981 pana azi peste 80 milioane de albume. Mötley Crüe este o trupa de glam metal, care a reusit sa castige respectul fanilor americani odata cu lansarea primului lor album Too Fast For Love.

Rasfatata in America si asteptata cu nerabdare de iubitorii de heavy metal de pe toate continentele, Mötley Crüe a marcat istoria anilor 80 cu albume precum Shout at the Devil (1983), Theatre of Pain (1985) si Girls, Girls, Girls (1987).

Implicarea membrilor trupei in numeroase scandaluri ce au avut in prim plan consumul de alcool si droguri au adus o perioada de declin, dar dupa 1988 cand toti membrii trupei au intrat intr-un program de dexintoxicare, Mötley Crüe revine in forta in piata muzicala cu doua albume: Dr. Feelgood si Mötley Crüe. Acesta din urma, lansat in 1994, a reprezentat marele succes comercial al trupei si a intrat in topul Billboard 200 direct pe pozitia cu numarul 7. Au urmat apoi Generation Swine,New Tattoo si Saints of Los Angeles in 2008.

Fiecare concert al trupei Mötley Crüe este unic si special, pregatit cu minutiozitate de membrii sai si iata, a venit si randul romanilor sa se bucure live de spectacolul ce reuseste sa creeze isterie in randul fanilor din toata lumea.
Sunt putin romani care nu au ascultat si fredonat hituri precum If I Die Tomorrow, Wild Side, The Saints of Los Angeles,Girls, Girls, Girls sau Dr. Feelgood.

Mick Mars, chitaristul trupei a inregistrat un mesaj special pentru fanii Mötley Crüe din Romania, mesaj ce poate fi vizionat si ascultat aici:

 

Special pentru fanii muzicii rock, Project Events si Biletoo.ro lanseaza promotia Noaptea Reducerilor. Promotia este valabila doar de marti, 20 decembrie ora 16:00 pana miercuri 21 decembrie ora 02:00. In acest interval se vor putea cumpara bilete si abonamente la Ost Fest cu 30% mai ieftine de la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center si online de pe BILETOO.RO !!!!

Pentru cei ce doresc sa achizitioneze bilete pentru una sau mai multe zile ale Festivalului Ost Fest, preturile biletelor si abonamentelor sunt urmatoarele:

Preturile BILETELOR pentru fiecare din cele 3 zile de festival sunt urmatoarele:
- 500 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
- 350 lei Fire Circle
- 265 lei Tribuna
- 120 lei Golden Circle
- 90 lei Gazon

Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile de festival sunt:
- 800 lei Tribuna VIP (tribuna acoperita + catering inclus)
- 525 lei Fire Circle
- 400 lei Tribuna
- 200 lei Golden Circle
- 150 lei Gazon

Mai multe detalii despre festivalul Ost Fest, precum si trupele care vor canta in toate cele trei zile de festival le puteti gasi accesand: www.ostfest.ro

Pentru toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe cei de la Mötley Crüe, Motörhead, Dimmu Borgir si nu numai, biletele la Ost Fest cat si abonamentele valabile pentru toate cele trei zile pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro sau MYTICKET.RO

Festivalul Ost Fest este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu Cavalleria Events si prezentat de ROCK FM!


MAI MULTE DESPRE Dimmu Borgir, Motley Crue, Motörhead
Posted by H., at 10:03 |  December 19, 2011  | 0 Comentarii  | 3708 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MOTLEY CRUE urca pe scena festivalului OST FEST in 15 iunie 2012

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri