stiri rock

N.O.M. confirmati in deschidere la Skyforger

N.O.M. confirmati in deschidere la Skyforger

Skyforger, una dintre cele mai cunoscute si apreciate trupe folk/pagan metal din Europa, va sustine in data de 4 iulie 2008 primul concert in Romania, la Cluj-Napoca pe scena din Irish & Music Pub, avându-i invitaţi pe cei de la Psycho Symphony. N.O.M. spun  si ei „prezent” la acest eveniment, nu in calitate de spectatori, ci ca trupa care va presta in cadrul acestui show.

N.O.M. a pornit la drum in 2002, in Sighetul Marmatiei, sub titulatura New Order of Messiah, o formatie care includea si un instrument cel putin interesant pentru acest gen muzical: flautul. O data ce trupa a decis sa renunte la flaut, piesele vechi au fost prelucrate intr-un stil mai dur, mai agresiv, bazandu-se pe un sound curat, cu teme si mesaje concrete. Astfel, numele trupei New Order of Messiah s-a schimbat in Non Orchestra Machine, gasind astfel imaginea si stilul potrivit, versurile lui George Bacovia fiind inlocuite cu versuri proprii, tematica acestora fiind viata suprarealista imaginara.

N.O.M. abordeaza un stil pe care ei il numesc math core (core matematic). Daca acest gen reprezinta mai mult decat o curiozitate, va invitam sa-i urmariti pe 4 iulie 2008, la Cluj-Napoca pe scena din Irish & Music Pub.

N.O.M.:
Matruk Istvan – chitara
Ludvig Robi – tobe
David – bas
Dascalu Marius – voce 

Discografie:
Fall Waltz (demo) – 2003
 
Mai multe informatii despre concertul din Cluj-Napoca, inclusiv pretul biletelor, vor fi anuntate in zilele urmatoare.MAI MULTE DESPRE Skyforger
Posted by at 00:00 |  June 05, 2008  | 0 Comentarii  | 2852 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: N.O.M. confirmati in deschidere la Skyforger

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri