stiri rock

Neutron canta alaturi de Mercenary si Omnium Gatherum la Bucuresti

Neutron canta alaturi de Mercenary si Omnium Gatherum la Bucuresti
Formatia bucuresteana de metal progresiv Neutron va canta alaturi de Mercenary si Omnium Gatherum, in cadrul concertului pe care cele doua formatii il vor sustine la Bucuresti pe data de 4 septembrie 2013.

Neutron este una dintre primele trupe romanesti care a avut curajul sa abordeze metalul melodic-progresiv, avand la activ aproape 25 de ani de activitate. 
 
Cu toate acestea, trupa nu da semne de oboseala si revine in forta in 2013 intr-o noua formula, cu talentatul Dragos Colibaba la bas. La voce/chitara il regasim pe veteranul Vlad Vacarescu, la tobe pe Sorin Ristea si la chitara pe Teo Modreanu. 
 
Reamintim ca danezii de la MERCENARY si finlandezii de la OMNIUM GATHERUM vor porni intr-un turneu european ce va ajunge si in Romania, in data de 4 septembrie 2013 la The Silver Church din Bucuresti.
 
Mercenary va prezenta in Romania viitorul material discografic intitulat "Through Our Darkest Days", ce a fost lansat pe data de 26 iulie 2013, iar Omnium Gatherum va lansa oficial ultimul album intitulat "Beyond", material lansat in data de 25 februarie 2013, via Lifeforce Records.
 
Eveniment organizat de Promusic Events si Maximum Rock Magazin (Producator Nelu Brindusan). 
 
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro), intr-un numar limitat de 500 bucati, la urmatoarele preturi:
 
50 lei - primele 100 de bucati (extragere 20 meet & greet-uri)
58 lei - urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 03 sept. 2013
65 lei - biletele achizitionate in ziua concertului
 
O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.
 
Persoanele care achizitioneaza bilete din primele 100 de bucati (50 lei) participa la o extragere la sorti pentru 20 pass-uri de meet & greet . Pentru aceasta, cei interesati trebuie sa trimita un email la promo@promusicprod.ro (subiect: Mercenary & Omnium Gatherum) in care sa specifice urmatoarele: numele si prenumele, codul de bare si data la care a fost achizitionat acest bilet.


Sursa: Promusic Prod.


MAI MULTE DESPRE Mercenary, Neutron, Omnium Gatherum
Posted by Dragos P., at 14:58 |  August 05, 2013  | 0 Comentarii  | 2900 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Neutron canta alaturi de Mercenary si Omnium Gatherum la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri