stiri rock

Nightwish: Complicatiile contractuale pot amana DVD-ul

Nightwish: Complicatiile contractuale pot amana DVD-ul

Lansarea mult asteptatului DVD Nightwish, End of an Era, e in pericol sa fie amanata in Finlanda din cauza unor probleme contractuale, relateaza tabloidul finlandez Iltalehti.

Riku Pääkkönen, directorul executiv al Spinefarm Records, casa de discuri a trupei Nightwish, a relatat ziarului ca Marcelo Cabuli, managerul si sotul Tarjei, a cerut ca Spinefarm, membrii trupei Nightwish si managementul ei sa semneze un contract prin care nimeni sa nu poata spune ceva despre Tarja sau Marcelo, fara acordul scris al celui din urma.


Un astfel de contract ar preveni practic publicarea cartii despre Nightwish. Amenda pentru incalcarea lui ar fi 250.000 euro.

"Cererea lui Marcelo ni s-a parut foarce bizara si ne-am dat seama ca un astfel de document nu poate fi semnat. Nu poti sa faci un asemenea contract" - a declarat Riku Pääkkönen.


Pentru ca Spinefarm sa lanseze DVD-ul End of an Era in Finlanda, toate  partile trebuie sa depuna semnaturile de aprobare, inclusiv Tarja Turunen. In cel mai rau caz, fanii finlandezi vor trebui sa-si comande DVD-ul din afara tarii.

"Poate ca asta va fi un exemplu de cum sunt tratati fanii de catre Tarja si managerul ei", a spus Tuomas Holopainen in articolul din Iltalehti.MAI MULTE DESPRE Nightwish
Posted by Mikix, at 00:00 |  February 07, 2006  | 1 Comentarii  | 5101 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Nightwish: Complicatiile contractuale pot amana DVD-ul

  • ce sa spun cica "Poate ca asta va fi un exemplu de cum sunt tratati fanii de catre Tarja si managerul ei", a spus Tuomas Holopainen in articolul din Iltalehti. de ce dumnezo nu recunoaste ca el ii devina pt toate persoanele care au parasit NW.... in 2001 cand Sami a plecat tot Tuomas s-a enervat....acuma cand Tarja a plecat tot Tuomas s-a enervat...ii prea exagerat...

    1. Posted by SleepWalker | 29 Iunie 2007 02:01
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri