stiri rock

NOFX: EP-ul 'The Longest' disponibil online

NOFX: EP-ul 'The Longest' disponibil online
Noul EP al punkistilor americani de la NOFX poate fi ascultat prin intermediul paginii oficiale de myspace a trupei. Discul ce poarta numele The Longest cuprinde piese inregistrate de trupa in perioada 1987 - 2009 si va fi lansat prin intermediul casei de discuri Fat Wreck Chords.

Titlurile pieselor ce vor figura pe EP-ul The Longest sunt urmatoarele:

01. The Death of John Smith
02. The Longest Line
03. Stranded
04. Remnants
05. Kill All the White Man
06. I Wanna Be an Alcoholic
07. Perverted
08. My Name Is Bud
09. Hardcore 84
10. War on Errorism Commercial
11. 13 Stitches (Acoustic)
12. Glass War
13. Jaw Knee Music
14. Concerns of a GOP Neo-phyte
15. Golden Boys
16. You're Wrong
17. Everything in Moderation (Especially Moderation)
18. I'm Going to Hell for This One
19. I've Become a Cliche
20. Cokie the Clown
21. Straight Outta Massachusetts
22. Fermented and Flailing
23. Codependence Day
24. My Orphan Year (Acoustic)
25. S&M Airlines (7" version)
26. Dueling Retards
27. On the Rag
28. A200 Club
29. Shut Up Already
30. The Punk Song

Posted by H., at 23:28 |  August 15, 2010  | 0 Comentarii  | 1894 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NOFX: EP-ul 'The Longest' disponibil online


Alte articole din Stiri