stiri rock

Noi confirmari pentru Rockstadt Extreme Fest 2014: DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) si GRANDEXIT (Suedia)

Noi confirmari pentru Rockstadt Extreme Fest 2014: DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) si GRANDEXIT (Suedia)
 
Noi confirmari completeaza afisul editie din 2014 a festivalului Rockstadt Extreme:
pe scena de la Rasnov vor ajunge DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) si GRANDEXIT (Suedia).
 
DAGOBA (Franta) se numara printre formatiile de top de pe scena new metal franceza, criticii spunand adesea ca muzicienii, animati de ambitie, talent si devotament rivalizeaza cu Gojira. Showurile DAGOBA degaja forta pura si energie dezlantuita prin intermediul riffurilor furioase, pasajelor expresive si soundului ravasitor.
 
 


MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) se manifesta in peisajul death-ului melodic scandinav si convinge printr-o abordare tipica pentru acest curent, inviorata de riffuri apasate, armonii foarte tehnice, pasaje agresive cu tranzitii distonante, solouri de clape si sample-uri neconventionale ce imbogatesc identitatea sonora a formatiei.


 
 


GRANDEXIT (Suedia) vine tot din peisajul scandinav si propune celor care vor fi prezenti la Rockstadt Extreme Fest 2014 un thrash metal modern cu influente prog si o interpretare vocala agresiva si plina de personalitate.


 
;
 
 


MAI MULTE DESPRE Dagoba
Posted by Ruxia Sandru, at 16:22 |  September 30, 2013  | 1 Comentarii  | 2744 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Noi confirmari pentru Rockstadt Extreme Fest 2014: DAGOBA (Franta), MORS PRINCIPIUM EST (Finlanda) si GRANDEXIT (Suedia)

  • Dagoba este intr-adevar o trupa buna pentru live dar (inca) nu rivalizeaza cu Gojira, asta e un carlig publicitar menit sa lucreze in mintea celor care au fost si au savurat Gojira (destul de multi de altfel). Mors Principium Est este intr-adevar o trupa tipica,nu iese cu nimic in evidenta dar suna corect si sunt placuti de ascultat la o bere la masa (ceea ce se va si intampla). GrandExit vor sa demonstreze tuturor ca sunt fani si au drept sursa de inspiratie Machine Head atat prin stilul abordat cat si prin aspectul solistului vocal.Nu e rau, astfel de chestii prind, mai ales live.. Oricum, nu cred ca se asteapta cineva sa se adune mai mult de 500 oameni in fata scenei la aceste trupe, vor prinde bine pentru incalzire, sa speram insa ca nu ne incalzim prea mult si mai urmeaza si ceva mai serios in afara de Katatonia si Rotting. Eu am trimis la kompasevents o lista cu trupe pe care multi din cei ce au fost la prima editie le vor pt la anul (in august pana la Decapitated pe 30 respectiv Septicflesh pe 31 am avut destul timp sa discut cu oamenii care au cam stat pe la mese asteptand greii). Probabil ca multi dintre voi ati trimis astfel de mailuri. Sa vedem..

    1. Posted by rionescu77 | 01 Octombrie 2013 10:35
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri