stiri rock

November Metal Fest - schimbari in program

November Metal Fest - schimbari in program

Organizatorii NOVEMBER METAL FEST ne anunta ca vor fi unele schimbari in programul evenimentului, astfel:

Vineri 28.11 - 20.00 -Cyborg
       - 20.45 - Insideout
        -21.30 - MG 42
        -22.30 - Warganism

sambata 29.11- 19.30- First Division
       - 20.15- Akral Necrosis
       - 21.15- Snapjaw
        -22.15- Avatar

Din nefericire grupul Taine nu mai poate fi prezent pe scena festivalului-vineri din cauza unor probleme de sanatate aparute la unul din membrii trupei.
Andy doreste sa faca unele precizari:
"Regretam infinit ca nu putem fi pe scena vineri alaturi de un public adevarat, doritor de metale,dar Adi Tabacaru a fost diagnosticat cu o "mare" piatra la unul din rinichi care il chinuie de cateva zile, facandu-l practic imobilizat in pat. O astfel nedorita afectiune (cine a avut stie cat de dureros e) nu poate fi tratata in aceste cateva zile ramase,asa ca suntem nevoiti sa anulam concertul nostru in speranta ca ne veti intelege. O sa reprogramam un alt concert in foarte scurt timp si promitem sa ne luam revansa fata de publicul bucurestean.
Personal voi fi prezent la concert in calitate de co-organizator, iar la standurile de merch pueti gasi ultima noastra realizare "Live in studio" DVD+CD la pretul de 45 de lei si ultimile tricouri ramase in stoc la pretul de 20 de lei doar pe perioada festivalului!!!  All the best!"MAI MULTE DESPRE Avatar, Warganism
Posted by at 00:00 |  November 25, 2008  | 0 Comentarii  | 2682 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: November Metal Fest - schimbari in program

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri