stiri rock

OST Metal Battle a prins contur!

OST Metal Battle a prins contur!
Asa cum v-am anuntat, pe 22 si 23 octombrie 2010 va asteptam in Club Fabrica din Bucuresti pentru a alege impreuna patru formatii promitatoare care sa deschida cea de-a doua editie a OST Mountain Fest!

Concertele vor incepe in fiecare zi la orele 19:00, fiecare formatie avand la dispozitie doar 3 piese pentru a va convinge ca merita sa fie printre castigatori!

Asa ca fiti pe faza sa ii ascultati pe:
Apa Sambetii
Ka Gaia An
Monarchy
AQUILA
IDOL
Vepres
Incipient
Psychogo
d
in ziua de vineri si, respectiv,

Paradox
ARZENÁL
Heavy Duty
Celest
True Mind
BACKLASH
Shadowsong
SANCTUAR
in ziua de sambata.

In timp ce noi si formatiile numaram voturile acordate de voi, pe scena vor canta Bolthard (vineri) si Hathor (sambata).

Va asteptam in numar cat mai mare pentru a va sustine formatiile preferate!

Va reamintim si faptul ca in cadrul evenimentului OST Metal Battle publicul va putea participa la tombola OST Mountain Fest ce are ca premii o invitatie pentru 2 persoane la OST Mountain Fest 2011 (premiul I), un tricou (premiul II) si un voucher pentru 5 beri (premiul III).

De asemenea OST Mountain Fest mai vine cu o oferta valabila doar in cadrul acestui maraton, si anume posibilitatea de achizitionare a abonamentelor OST Mountain Fest 2011 la pretul de 50 lei/bucata.

Pretul unui bilet OST Metal Battle este de 15 lei pe zi, acestea putand fi achizitionate la intrarea in club sau online pe www.biletoo.ro si www.vreaubilet.ro precum si de la magazinele partenere:
Sala Palatului, Musica Store (vis-a-vis de Magazinul Muzica), Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Victoria (parter, standul Midola, Unirea Shoping Center (etaj 2), Mall Baneasa, Black Widow, Palatul Copiilor cat si la intrare in seara concertului.

Sursa: Stay Metal Forever!

Posted by Dragos P., at 13:08 |  October 19, 2010  | 0 Comentarii  | 1538 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: OST Metal Battle a prins contur!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri