stiri rock

Peste 85.000 de fani ai rockului la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

Peste 85.000 de fani ai rockului la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

Cel mai mare festival rock organizat vreodata in Romania a adus pe scena de la Romexpo un adevarat arsenal „metal”: o scena de peste 1500 metri patrati si 150 de tone, sunet si lumini de ultima generatie, insotite de efecte pirotehnice care au incantat cele peste 85.000 de persoane care au luat parte la cea mai mare desfasurare de forte rock din tara noastra.

Organizat in perioada 25-27 iunie, Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival a reunit pe aceeasi scena 15 trupe de referinta ale genului rock, printre care si The Big Four (Anthrax, Megadeth, Slayer si Metallica), Manowar, Accept, Anathema, Alice in Chains sau Rammstein.

Incontestabil, una dintre atractiile festivalului a fost prezenta pe aceeasi scena, in cea de-a doua zi a Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, a legendarilor The Big Four. Dupa cum declara Lars Ulrich de la Metallica, inainte de debutul turneului „celor patru”, aceasta formula onoreaza deopotriva pe cei 4 grei ai rockului ultimului sfert de secol: "Cine ar fi crezut ca dupa 25 de ani de la infiintare, cele patru mari nume ale metalului nu numai ca vor fi prezente pe piata in continuare, mai populari ca niciodata si cantand impreuna in intreaga Europa, dar vor si avea parte de un eveniment international de asemenea anvergura!"

Aflati pentru prima data in Romania, membrii trupei Rammstein au oferit probabil cel mai spectaculos show pe care fanii rock-ului l-au putut urmari vreodata in tara noastra, cu efecte pirotehnice parca de pe alta lume, costumatie extraordinara si o forma de zile mari. Concertul din Romania face parte din turneul de promovare alultimului material discografic, intitulat Liebe ist für alle da

Intr-un decor industrial, trupa si-a derulat show-ul punctat, intr-o sincronizare perfecta, de efecte pirotehnice, aruncatoare de flacari,  tunuri cu spuma si confetti, fum si explozii. Till Lindemann, solistul grupului, ingenunchiat alaturi de colegii sai, le-a multumit fanilor in romaneste: “Multumesc frumos. Rammstein va iubeste”.

Berea buna si rockul merg bine impreuna, si de data aceasta dovedindu-se o formula de succes, pe parcursul celor 3 zile de festival fiind consumate peste 180.000 de pahare de bere. Participantii la cel mai mare eveniment rock al anului in Romania au avut la dispozitie, alaturi de bere Tuborg, un adevarat Beer Hall of Fame, cu 10 sortimente de beri internationale, consumate de milioane de oameni in toata lumea: Carlsberg Elephant, Carlsberg Black Gold, Carlsberg Special Brew, Carlsberg Freeze, Jacobsen Brown Ale, Kilkenny, Guinness, Tuborg Tropical, Carlsberg si Holsten Weizen.

Tuborg Green Fest
2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.

„Suntem cu adevarat onorati sa ne numim  organizatorii acestui festival, un eveniment muzical incredibil. Am vazut zeci de mii de oameni transpusi de muzica si de show-urile trupelor lor preferate, am vazut artisti exceptionali care isi merita titulatura de monstri sacri ai rockului mondial si am impartasit trei zile pline de bucurie. La final, doresc in mod special sa multumesc publicului minunat, fara de care acest eveniment nu ar fi putut avea loc! Multumim din nou si ne vedem la urmatoarea editie!”
– Denisa Sandulescu, General Manager D&D East Entertainment”

Tuborg a continuat si cu aceasta editie implicarea in evenimente de amploare, cu trupe de renume mondial si cu bere de calitate. Publicul a fost incredibil, peste asteptarile noastre si acest lucru s-a reflectat si in consumul de bere pe parcursul celor 3 zile de Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festval. Multumim organizatorilor si consumatorilor care au fost alaturi de noi la un eveniment cu adevarat grandios.” – Doron Zilberstein, Vice Presedinte Marketing Tuborg Romania.

De asemenea, toate trupele participante la festival au declarat ca acesta a fost unul dintre cele mai reusite evenimente de acest gen la care au participat, cu un public extraordinar, care a intrecut orice asteptare. Cu adevarat impresionati de Romania, mega starurile au promis ca vor reveni in tara noastra cat de curand.

Conceptul Tuborg Green Fest a inceput sa "zguduie" Europa incepand cu anul 2005, cand inca de la primele editii fanii au avut ocazia sa se bucure de recitalurile live ale unor artisti renumiti precum Red Hot Chilli Peppers, Kaiser Chiefs sau Metallica. Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.



MAI MULTE DESPRE Accept, Alice in Chains, Anathema, Anthrax, Manowar, Megadeth, Metallica, Orphaned Land, Paradise Lost, Rammstein, Slayer, Stone Sour, Volbeat
Posted by Ella, at 11:39 |  June 30, 2010  | 0 Comentarii  | 4630 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Peste 85.000 de fani ai rockului la Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri