stiri rock

Primal Fear: "Uram toti politicienii, indiferent de nationalitate..."

Primal Fear:
Doua saptamani ne mai despart de concertul PRIMAL FEAR - BRAINSTORM de la Bucuresti. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 8 aprilie in The Silver Church Club din capitala, iar coheadliner sunt germanii de la Brainstorm.

Cumpara ACUM ultimele bilete la pretul promotional de 65 lei!

Primal Fear va lansa in cadrul acestui eveniment cel mai nou material discografic al formatiei, intitulat "Unbreakable".

Ralf, solistul vocal al trupei Primal Fear, a avut amabilitatea sa raspunda in exclusivitate la cateva intrebari adresate de revista noastra. Pana la interviul integral care va fi postat in paginile noastre zilele urmatoare, va oferim cateva extrase:

"Pana acum, am avut parte numai de surprize placute, si suntem foarte fericiti. In 7 tari din Europa, am debutat pe locuri foarte bune in topurile muzicale dedicate albumelor, iar in Germania am obtinut pozitia cu numarul 31, ceea ce este coplesitor. Feedback-ul din partea fanilor a fost uimitor!"
"Am vrut sa compunem un album adevarat de metal, asa cum erau cele de la inceputul istoriei
Primal Fear. Cu toate acestea, din line-up-ul nostru fac parte numai oameni talentati si creativi, iar ei au simtit nevoia sa intreprinda niste calatorii muzicale ambitioase, care sa diversifice orizonturile muzicii noastre si sa le largeasca dincolo de imnurile de metal si haosul starnit de riff-uri".
"Uram toti politicienii, indiferent de nationalitate, si ne este sila de minciunile lor permanente".
Intrebat ce asteptari are truoa referitor la viitorul concert de la Bucuresti Ralf a declarat: "Vrem sa vedem o multime de fani Primal Fear care isi doresc sa petreaca o seara incendiara cu noi! Abia asteptam concertul. Speram sa fie perla din coroana acestui turneu!"
Interviul a fost incheiat cu un mesaj scurt si la obiect: "Sa nu va pierdeti niciodata credinta in metal: ramaneti duri si liberi! Va asteptam la concertul nostru de la Bucuresti. Va iubim!"

Urmareste mai jos spotul video al acestui concert:



Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/primalfear
Pagina de FACEBOOK a evenimentului poate fi accesata AICI.

Bilete:
Numarul biletelor este limitat la 500 de bucati, iar acestea se pot achizitiona prin comanda AICI sau din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas la urmatoarele preturi:
65 lei pentru primele 100 bucati (Primele 50 de bilete participa la o extragere pentru 15 pass-uri meet and greet cu trupa Primal Fear)
75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 7 aprilie 2012
85 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 8 aprilie 2012.
Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.
O lista cu toate magazinele Germanos din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate studia AICI.


MAI MULTE DESPRE Brainstorm, Primal Fear
Posted by Klawz, at 10:39 |  March 26, 2012  | 0 Comentarii  | 3069 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Primal Fear: "Uram toti politicienii, indiferent de nationalitate..."

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri