stiri rock

PRO PAIN: detalii despre concertul din Bucuresti

PRO PAIN: detalii despre concertul din Bucuresti

Asa cum am promis revenim cu detalii privind incendiarul show Pro Pain, Vengince si Drone ce va este oferit pe 9 Septembrie de catre MetaL Act si Green Sound in nou renovatul Live Metal Club.

 
Deschiderea ostilitatilor va fi asigurata de doua trupe romanesti,DeathDrive (fostii DOdiez) si DeadEyeDick , ce promit ca vor incinge atmosfera intr-un mod mai mult decat corespunzator pentru a arata unor veterani grei ai hardcoreului cum sunt Pro Pain ca publicul din Romania poate rivaliza cu ce se intampla pe scena din New York.

Putei sa va edificati in legatura cu ce pot aceste trupe accesand paginile lor de myspace:

 
www.myspace.com/deathdriveband

www.myspace.com/deadeyeromania

 
Pentru a asigura confortul spectatorilor am limitat numarul biletelor disponibile la 300 si am decis sa pastram un pret de criza de numai 40 de lei. Mai mult decat atat, celor ce isi vor comanda biletul in presale, adica pana pe data de 1 septembrie, le vom face o surpriza placuta, oferindu-le pe langa biletul de intrare si un poster al evenimentului pe care vor putea lua autografe de la membrii formatiei la concert. Comenzile de bilete si intrebarile legate de acest eveniment le puteti adresa la metal_act@yahoo.com .

Si pentru a ne asigura ca nimic nu va strica atmosfera incendiara, am decis sa lucram si la acest eveniment pentru securitate cu BlackHawk Security, manageriata de Andrei Irode, o firma cu o mare experienta in ceea ce priveste concertele de metal .

Parteneri media: BangyourBrain, Metalfan, Metalhead, RockStage, Rockxpress, Cartea de Nisip, Stay Metal ForeverMAI MULTE DESPRE Deathdrive, Pro-Pain
Posted by Stay Metal Forever, at 00:00 |  August 12, 2009  | 2 Comentarii  | 2048 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PRO PAIN: detalii despre concertul din Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri