stiri rock

PRO-PAIN la Cluj

PRO-PAIN la Cluj

Pro-Pain, formatie etalon pentru muzica hardcore ce a inspirat multe formatii chiar si din undergroundul romanesc, isi are sediul in New York si a fost formata in anul 1992 de Gary Meskil - bas, voce si bateristul Dan Richardson, care in acest moment este inlocuit de catre Rock Halverson.

Ziua de 21 august va marca inceputul turneului european de promovare a albumului „No End In Sight”, turneu care va avea doua opriri si in Romania: 8 septembrie – Cluj-Napoca, in Irish & Music Pub si 9 septembrie – Brasov. Pretul biletelor, ora de incepere si formatiile invitate in deschiderea acestui concert vor fi anuntate in scurt timp.

Pana in prezent, formatia a lansat 12 albume de studio, alaturi de un material live si doua compilatii. Cel mai nou, si totodata cel mai apreciat si cel mai bine cotat album semnat Pro-Pain se numeste „No End In Sight”, lansat la sfarsitul anului 2008. Produs de catre solistul/basistul Gary Meskil si chitaristul Tom Klimchuck, „No End In Sight” s-a facut remarcat prin piesele mature, melodioase si foarte diverse, „Halo”, „The Fight Goes On” si „Let The Blood Run Through The Streets” fiind doar cateva dintre cele mai gustate si apreciate piese de catre fani si de catre presa de specialitate. La realizarea albumului au contribuit si cativa invitati speciali: Stephan Weidner (ex-Böhse Onkelz, Der W), Rob Barrett (Cannibal Corpse), Rupert Keplinger (Ubergas, Der-W), „No End In Sight” fiind, de necontestat, o dovada vie a autenticitatii si originalitatii membrilor Pro-Pain.

PRO PAIN:
Gary Meskil - bas, voce
Tom Klimchuck - chitara
Marshall Stephens - chitara
Rick Halverson - tobe

www.pro-pain.comMAI MULTE DESPRE Pro-Pain
Posted by Promusic Production, at 00:00 |  June 11, 2009  | 1 Comentarii  | 1921 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PRO-PAIN la Cluj

  • o sa rupa brasovu in doua!!!!

    1. Posted by cucu bau | 11 Iunie 2009 10:38
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri