stiri rock

QUEENSRYCHE: arestati pentru contrabanda cu arme de foc

QUEENSRYCHE: arestati pentru contrabanda cu arme de foc

Conform unui post pe site-ul oficial Queensryche, trupa a fost arestata pe 11 iunie in aeroportul din Amsterdam pentru contrabanda cu arme de foc ilegale.

La cateva zile dupa aceea, vocalul Geoff Tate a explicat toata povestea:

Trupa se afla in aeroport in Amsterdam, asteptand ca cele 35 bagaje ale lor sa fie verificate pentru a putea pleca la concertul din Oslo.

In acel moment, Geoff s-a intors spre Adam, tour managerul lor, amintindu-i ca au un pistol in bagaje, referindu-se la pistolul de jucarie pe care ei il folosesc pe scena. Adam a informat un agent de existenta unei arme in bagajele lor, dar inainte sa ii poata explica ca acesta e de jucarie, aeroportul a fost umplut de politisti si ei luati la interogatoriu.

Ei au aflat ca in Olanda orice pistol, adevarat sau doar replica este ilegal. Managerul si-a dat seama ca aceasta ar putea pune in pericol concertul de la Oslo si a declarat ca bagajul cu pricina ii apartine, sfatuind trupa sa plece fara el.

In sfarsit, chiar inainte de inceperea concertului din Oslo, Adam a sosit in cabina trupei povestindu-le ca a scapat de inchisoare, platind doar o amenda si pistolul fiindu-i confiscat.MAI MULTE DESPRE Queensryche
Posted by Mikix, at 00:00 |  June 18, 2006  | 0 Comentarii  | 5835 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: QUEENSRYCHE: arestati pentru contrabanda cu arme de foc

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri