stiri rock

Roadrunner ureaza bun venit celor de la SATYRICON

Roadrunner ureaza bun venit celor de la SATYRICON

Roadrunner Records sunt mandri sa anunte semnarea trupei norvegiene SATYRICON pentru toate teritoriile, cu exceptia Americii de Nord si a Norvegiei.

Satyricon s-au ridicat din cenusa trupei de black metal Eczema la inceputul anilor ‘90 si au ca figuri centrale pe Satyr si Frost, acompaniati de diferiti "session musicians", patru la ora actuala: A.O. Grønbech, Lars K. Norberg, Steinar "Azarak" Gundersen, si Jonna Nikula.

Wally van Middendorp, Vice Presedinte International Marketing and Acqusitions la Roadrunner a declarat: "Suntem cu adevarat bucurosi sa lucram cu una dintre cele mai respectate trupe de gen si asteptam cu nerabdare sa-i asistam pe Satyricon in incercarile lor de a impinge granitele black metal-ului cat mai departe."

Satyricon au petrecut ultima luna in Vancouver, Canada, mixand noul album de studio, primul din 2002 incoace, impreună cu Mike Frasier (Metallica, AC/DC). Intitulat Now, Diabolical, albumul este prevazut sa apara in luna aprilie.

"Acest proiect a insemnat o si mai adanca incursiune in abis, mai adanca decat pana acum si multe sacrificii au fost facute pentru a ne atinge scopurile. Suntem foarte mandri de Now, Diabolical si speram ca durerile acestei nasteri, o adevarata pasare phoenix pentru noi, isi vor merita efortul!" – Satyr, Vancouver, ianuarie 2006.
 
Precedentul album , universal aclamatul Volcano (2002) a primit Grammy-ul norvegian pentru "Cel Mai Bun Album Heavy Metal", The Alarm Award pentru "Albumul Anului" si "Piesa Anului" (pentru Fuel For Hatred), precum si "The Oslo Award" pentru Discul Anului. Volcano a intrat direct pe locul 2 in topurile norvegiene de vanzari.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul oficial al trupei http://www.satyricon.no, sau contactati-l pe Bogdan Serbu la bogdan@zonerecords.ro.MAI MULTE DESPRE Satyricon
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  February 03, 2006  | 0 Comentarii  | 4757 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Roadrunner ureaza bun venit celor de la SATYRICON

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri