stiri rock

Rock pentru un proiect caritabil la Baia Mare

Rock pentru un proiect caritabil la Baia Mare

Am primit la redactie uurmatorul comunicat din partea Asociatiei Culturale Est-Vest:

"Proiectul este inspirat de un festival francez de mare succes care se bazează pe o idee foarte simplă: organizarea unui concert la care sunt invitate mai multe formaţii ce abordează un gen muzical accesibil oricui şi, în paralel, derularea unei campanii de strângere a unor jucării noi de la spectatorii care doresc să ia parte la eveniment.
Sloganul pe care l-am ales pentru această manifestare vorbeşte de la sine: “O jucărie nouă = Intrare la concert = Un copil fericit”. Spectatorii vor dona la intrarea în sală câte o jucărie nouă, fără să se ia în calcul valoarea acesteia. Organizatorii – membrii „Asociaţiei Culturale Est-Vest” se vor ocupa personal de gestiunea şi redistribuirea jucăriilor către copiii defavorizati din municipiu.
Festivalul se va desfăşura in data de 22 decembrie, in clubul Crash Landing din Baia Mare, de la orele 19. Vor fi prezente pe scenă cinci formaţii : Dirty Shirt (Industrial Mioritic, Seini), Halat Alb (Rock Alternativ, Sighetu Marmatiei), Shadowsail (Melodic Death Metal, Cluj Napoca), Antidot (Metal Alternativ, Cluj Napoca) si Azepam (Rock Alternativ, Oradea)."

Posted by at 00:00 |  December 12, 2007  | 0 Comentarii  | 3353 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Rock pentru un proiect caritabil la Baia Mare

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri