stiri rock

Rock progresiv si power metal sambata asta la concertul Adagio, Celest si Nexus din Brasov

Rock progresiv si power metal sambata asta la concertul Adagio, Celest si Nexus din Brasov

Formatia de metal progresiv Adagio va sustine un show in Brasov, pe data de 23 mai 2009. Trupa isi va promova in Romania cel mai nou album, intitulat Archangels in Black. In deschidere vor canta NeXus si Celest.

Concertul va avea loc in Clubul Suburban, Bd. 15 noiembrie, nr. 86, cu incepere de la ora 19:30. Biletele costa 45 de lei pana pe 20 aprilie, 50 de lei dupa aceasta data si 55 de lei la intrare si pot fi gasite in reteaua Eventim si magazinele Germanos din toata tara.

Adagio este o trupa de metal progresiv si a fost infiintata in Montpellier, Franta, in 2001. Albumul de debut, Sanctus Ignis, a primit note excelente in numeroase reviste de specialitate (5K/5 în Kerrang, 9/10 în Rock Hard Magazine). Anchangels in Black este al patrulea material de studio al trupei, dupa Underworld si Dominate, si prezinta o combinatie de progressive, power si symphonic.
http://www.adagio-online.com
http://www.myspace.com/adagioofficial

In deschiderea concertului va canta formatia de metal progresiv Celest din Brasov. Celest sunt prezenti aproape in formula originala, din trupa lipsind bateristul Radu Bucura: Horatiu Bodocan - chitara guitars; Florin Daniel Musat - bas; Sebastian Iliescu - clape; Septimiu Harsan - tobe.
Celest se vor prezenta la concert cu un set de piese noi la care lucreaza in momentul de fata pentru a fi imprimate pe un nou album de studio.
http://www.myspace.com/celestro

O alta surpriza in cadrul acestui eveniment este prezenta trupei NeXus din Bucuresti, care de asemenea va fi prezenta in Brasov cu un nou solist vocal si un set de piese noi care, dupa spusele lor, se afla inca in lucru, urmand a face materialul unui nou album ce va aparea in cel mai scurt timp.
In ultimii ani, NeXuS a sustinut concerte in toata tara, iar anul 2007 a adus prima iesire in afara granitelor, in Viena, unde trupa a sustinut doua concerte in cadrul Festivalului Sampling Bucharest. De la metalul melodic soft pe care l-au abordat la inceput, NeXuS s-a reorientat catre un sound mai dur, cu influente power, thrash si progressive.
http://www.myspace.com/nexusro



MAI MULTE DESPRE Adagio, Celest, Nexus
Posted by Bangyourbrain.com, at 00:00 |  May 19, 2009  | 0 Comentarii  | 4150 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Rock progresiv si power metal sambata asta la concertul Adagio, Celest si Nexus din Brasov

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri