stiri rock

Rockin' Transilvania: bilete in vinzare; inca o trupa confirmata

Rockin' Transilvania: bilete in vinzare; inca o trupa confirmata

Biletele de intrare la Rockin' Transilvania 2009, pentru concertele ce vor avea loc în zilele de sâmbătă, 13 iunie, şi duminică, 14 iunie, pe Stadionul Municipal din Sibiu au fost puse astăzi (luni, 4 mai) în vânzare. Biletele sunt disponibile prin reţeaua Eventim atât online, pe www.eventim.ro, cât şi în magazinele Germanos din întreaga ţară. Până duminică, 10 mai 2009 (inclusiv) biletele pot fi achiziţionate în ofertă promoţională la preţ de 90 RON pentru biletele valabile numai pentru o zi
(13 iunie sau 14 iunie) şi 130 RON pentru abonamente valabile pentru două zile (13 iunie şi 14 iunie). Luni, 11 mai, preţurile biletelor vor urca la 110 RON (biletele de o zi), respectiv 150 RON (abonament valabil pentru două zile), biletele fiind disponibile la aceste noi preţuri doar pentru o perioadă limitată, după care va avea loc o nouă majorare.

În urma solicitărilor numeroase primite din alte ţări, organizatorii evenimentului au decis să pună în vânzare şi în străinătate, prin Eventim, biletele la Rockin' Transilvania 2009.

O nouă ştire este confirmarea grupului Superbutt din Ungaria la ediţia din acest an a festivalului.

Grupul Superbutt a luat fiinţă la începutul anului 2000. Prima piesă pe care Superbutt a înregistrat-o a fost un cover al hit-ului AC/DC „Let There Be Rock”. În numai două luni de la înfiinţare, grupul porneşte într-un turneu şi cântă la importante festivaluri de gen din Ungaria. La începutul anului 2001, Superbutt semnează un contract cu casa de discuri Warner Music Hungary şi editează primul album de studiou, intitulat „2 Minutes For Roughing”. Urmează primele concerte susţinute de grup în străinătate, în Bulgaria, Austria şi Germania. Din acest moment, grupul devine tot mai cunoscut în afara graniţelor ţării. Urmează un an bogat în activitate concertistică, iar apoi apariţia celui de-al doilea album de studiou. În anul 2004 Superbutt primeşte premiul „Best Modern Rock Band of the Year” („Cea mai bună trupă de rock modern a anului”) la premiile Viva TV's Music Awards în Ungaria. Albumul „Black Soup” apare în anul 2006 şi urcă până pe poziţia 12 în topul german de rock alternativ (German Alternative Chart/DAT 20), and şi rămâne în Top 20 timp de opt săptămâni alături de artişti precum Slayer, Billy Talent, Lostprophets, Voivod şi multi alţii.

2007 este pentru Superbutt un alt an bogat în concerte, susţinute atât în Ungaria, cât şi în alte ţări. Grupul cântă în acest an la celebrul Sziget Festival din Budapesta, precum şi în binecunoscuta Petofi Hall, hala din Budapesta care este binecunoscută pe plan internaţional ca şi gazdă pentru concerte importante.
În luna decembria a anului trecut a apărut noul CD al grupului, intitulat „You and your revolution”, urmat de un nou concert în Petofi Hall, care a fost înregistrat în scopul editării unui nou DVD live.

Superbutt vor cânta la Rockin' Transilvania 2009 în ziua de sâmbătă, 13 iunie. Până în prezent au mai fost confirmate la Rockin' Transilvania 2009 grupurile STRATOVARIUS (Finlanda), IN EXTREMO (Germania), BONFIRE (Germania), DESTRUCTION (Germania) şi JON OLIVA'S PAIN (SUA). Noi confirmări vor fi anunţate în curând.


Rockin' Transilvania este un eveniment cultural organizat de Asociaţia Rockin' Transilvania. Rockin' Transilvania este o acţiune co-finanţată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.



MAI MULTE DESPRE Superbutt
Posted by Rockin' Transilvania, at 00:00 |  May 05, 2009  | 0 Comentarii  | 3469 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Rockin' Transilvania: bilete in vinzare; inca o trupa confirmata

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri