stiri rock

Romanian Rock Meeting - After Show Party

Romanian Rock Meeting - After Show Party
 Duminica, 13 mai, Ageless Club in parteneriat cu Promusic Events si revista Maximum Rock va invita la Romanian Rock Meeting - After Show Party in Ageless Club din Bucuresti.
 
Ageless Club este deschis incepand cu ora 21.30 insa petrecerea va incepe tarziu in noapte, dupa incheierea recitalului Apocalyptica de la Arenele Romane, cand publicul este asteptat intr-un spatiu primitor, cu muzica buna si un bar bine garnisit pentru toate gusturile. 
 
O seara sub genericul Ageless Rock Hits din care nu vor lipsi piesele trupei Apocalyptica, precum si alte hit-uri din zona rock, metal, symphonic rock etc. O noapte lunga, atmosfera rock, bere la preturi accesibile, pentru toti cei care vor sa traiasca la maximum.
 
Accesul gratuit pe baza biletului de intrare de la concert!
 
Ageless Club, Calea Serban Voda nr. 213 (langa intersectia cu str. Cutitul de Argint, fostul Tehnic Club). 
Booking si rezervari: 0726811636, contact@ageless.ro. Pentru rezervari la telefon sau pe e-mail, se acorda o reducere de 15% la nota de plata. 
Site: www.ageless.ro. FB: Ageless Club.
 
Reamintim ca finlandezii de la APOCALYPTICA revin in Romania pentru a participa la Romanian Rock Meeting 2012 - Spring Edition. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), va avea loc in data de 13 mai 2012 la Arenele Romane din Bucuresti.
 
Alaturi de finlandezii de la Apocalyptica alte doua formatii vor participa la eveniment: White Walls din Constanta si Changing Skins din Bucuresti.
 
Programul complet al evenimentului va fi anuntat in zilele urmatoare!


MAI MULTE DESPRE Apocalyptica
Posted by Dragos P., at 12:10 |  May 10, 2012  | 0 Comentarii  | 2040 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Romanian Rock Meeting - After Show Party

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri


";
-->