stiri rock

S-au pus in vanzare abonamente speciale pentru Maximum Rock Festival 2014

S-au pus in vanzare abonamente speciale pentru Maximum Rock Festival 2014
Maximum Rock Festival este cel mai mare eveniment metal al toamnei in Romania si singurul festival indoors de anvergura din tara. Evenimentul va avea loc in perioada 24-25 octombrie, iar primele formatii straine confirmate pentru editia 2014 sunt: TRISTANIA, ELVENKING, THRESHOLD, EMERGENCY GATE. In perioada urmatoare vor urma noi confirmari.

Reamintim ca editia 2013 a festivalului nu a constat doar in prestatiile formatiilor ci si in diverse happening-uri si spectacole inedite, cum ar fi conceptul "Drum Stage", sau expozitia de biciclete unicat de tip chopper. Mai mult, nu au lipsit standurile de merchandise bogate! Astfel, Maximum
Rock Festival
nu este o simpla insiruire de concerte ci o experienta completa care dezvaluie participantilor cele mai frumoase aspecte ale culturii metal.

Maximum Rock Festival 2013 / The Official Video Diary :Pentru a veni in sprijinul fanilor, organizatorii au decis sa puna in vanzare (pentru inceput) 50 de abonamente speciale la pretul de 115 lei, care includ urmatoarele facilitati:
- acces doua zile la festival
- acces warm up party festival*
- acces meet & greet pentru doua formatii la alegere, in limita locurilor disponibile
- poster festival
- pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament puteti alege sa participati la unul dintre acestea!

Important: aceste abonamente special sunt disponibile doar cu plata prin card la urmatoarea adresa
www.promusicprod.ro/bilete.php.

Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa accesati urmatorul link: https://www.facebook.com/pages/Maximum-Rock-Festival/132903160204572

Sursa: PM & MR Crew


MAI MULTE DESPRE Elvenking, Threshold, Tristania
Posted by H., at 17:10 |  May 30, 2014  | 0 Comentarii  | 2485 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: S-au pus in vanzare abonamente speciale pentru Maximum Rock Festival 2014

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri