stiri rock

Sabotage Hardcore Night cu BORN FROM PAIN

Sabotage Hardcore Night cu BORN FROM PAIN
Sabotage prezinta: Sabotage Hardcore Night cu Born from Pain, Rock’n Ghena, Deadeye Dick, Take No More @ Fabrica
Primavara aduce un nou eveniment Sabotage, continuand astfel misiunea pe care platforma a inceput-o in anul 2014. Seara de 13 martie trebuie trecuta in calendar de toti ascultatorii de hardcore punk, avand drept cap de afis trupa de origine olandeza Born from Pain. Line-up-ul este completat de alte trei nume autohone: Rock’n Ghena, Deadeye Dick si Take No More.

Formata in anul 1997, trupa Born from Pain este considerata una dintre primele trupe de hardcope punk din Europa, reusind inca de la inceput sa se remarce prin show-urile pline de energie devenind astfel apreciata la nivel international. De-a lungul timpului trupa a avut turnee in Europa, Statele Unite si Japonia si a impartit aceeasi scena cu nume precum Hatebreed, Madball, Zero Mentality, Soulfly sau Slayer.

Biletele pentru acest show costa 30 lei in pre-sale si pot fi cumparate in seara evenimentului, de la intrarea in club Fabrica.

SABOTAGE este o platforma de evenimente dedicata muzicii alternative.

SABOTAGE raspunde nevoii unei generatii de fani activi, uniti de opinii comune asupra vietii si artei, dar si de respingerea comercialului culturii de masa.

https://www.facebook.com/sabotagemusic.ro
https://www.facebook.com/events/802307719823475/

Sursa: Sabotage


MAI MULTE DESPRE Born From Pain, Deadeye Dick, Rock n Ghena, Take No More
Posted by H., at 12:05 |  February 13, 2015  | 0 Comentarii  | 1723 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Sabotage Hardcore Night cu BORN FROM PAIN

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri