stiri rock

Satan Klaus Metal Party 3 - anulat!

Satan Klaus Metal Party 3 - anulat!
    Din pacate trebuie sa anuntam ca festivalul programat sambata, 19 decembrie 2009, in Live Metal Club din capitala, eveniment ce se desfasoara sub egida Satan Klaus Metal Party este anulat. Motivele sunt obiective si tin de birocratia specifica Romaniei, mai exact cele doua trupe din Republica Moldova vor primi vizele care le permit intrarea in Romania abia saptamana viitoare, adica dupa ce evenimentul ar fi trebuit sa aiba loc. Din nefericire, autoritatile romane de la Chisinau au fost luate prin surprindere de avalansa de cereri pentru viza ale cetatenilor moldoveni care doresc sa isi vizitele rudele si prietenii din Romania, astfel ca toate programarile pentru eliberarea vizelor au fost decalate.

    In aceste conditii am decis sa anulam evenimentul de sambata, 19 decembrie 2009, el este deja re-programat pentru data de 8 ianuarie 2010, vom reveni in curand cu informatii despre Satan Klaus Metal Party Reloaded, inclusiv cu un line-up up-gradat, care va include bineinteles si trupele confirmate pentru evenimentul acum anulat!

    Ne cerem scuze pentru aceasta situatie neplacuta si le multumim tutoror celor care si-au rezervat bilete sau ne-au ajutat intr-un fel sau altul in promovarea acestui eveniment! Speram sa ne vedem cu totii din nou in moshpit in primul weekend de dupa Revelion!
    Pentru orice fel de informatii suplimentare, va stau la dispozitie la tel. 0721.107776 sau email axa666@yahoo.com

    Cu ajutorul celor de la Stay Metal Forever, am stabilit ca sambata, 19.12.2009 sa se intample totusi un concert rock in Live Metal Club, mai exact trupele locale Legacy si Silver Bullet vor concerta pe scena clubului din B-dul Titulescu nr. 171.

Sursa: Coro - Axa ValahaMAI MULTE DESPRE AbnormyNdeffect, Ka.Dingir.Ra, Spiritual Ravishment, Vile Obsession
Posted by H., at 17:41 |  December 16, 2009  | 1 Comentarii  | 2365 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Satan Klaus Metal Party 3 - anulat!

  • Un concert de doi lei a fost anulat. Mare branza...
    Nu uitati sa stergeti si mesajul de astazi, ca pe cel de ieri, cand am scris ca e un concert de doi lei, l-ati sters.

    1. Posted by GJA | 17 Decembrie 2009 14:46
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri