stiri rock

Sear Bliss, Dor De Duh si Indian Fall in concert la Cluj-Napoca.

Sear Bliss, Dor De Duh si Indian Fall in concert la Cluj-Napoca.
Hatework prezinta: Sear Bliss, Dor De Duh si Indian Fall la Cluj-Napoca.

Putand fi considerat ca un warm-up party al Hatework Fest 2010, concertul Sear Bliss, Dor De Duh si Indian Fall de la Cluj va avea loc in data de 29 octombrie 2010, in clubul Roland Garros.

Dupa succesul concertului din aprilie 2008, *Sear Bliss* revin cu mare placere la Cluj, intr-o componenta noua, cu un recital consistent si special. Membri fondatori ai trupei au revenit in tabara Sear Bliss, marcand un lineup de zile mari ce va fi prezentat publicului din Romania in premiera la Cluj.

http://www.myspace.com/searbliss

*Dor De Duh* se afla la prima aparitie in Cluj dupa o indelungata asteptare a fanilor. Trupa rezultata in urma scindarii Negura Bunget are un material deja lansat (“Valea Omului”) si lucreaza intens la urmatorul full-length (“Dardeduh”), pregatind pentru concertele din aceasta perioada un playlist intens si variat.

http://www.myspace.com/officialdordeduh

*Indian Fall* revin pe scenele clujene, dupa ce tocmai au finalizat inregistrarile pentru viitorul album (“Fear 4 Stages”), a carui lansare este programata pentru 16 octombrie in cadrul Labyrinthic Metal Evening.’

http://www.myspace.com/indianfallro

Biletele vor costa 30 RON in presale si vor fi puse in vanzare pana la sfarsitul acestei saptamani la Café Umbra de Noapte din Cluj-Napoca.

Sursa: HateworlMAI MULTE DESPRE Dordeduh, Indian Fall, Sear Bliss
Posted by Dragos P., at 15:46 |  October 12, 2010  | 0 Comentarii  | 4382 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Sear Bliss, Dor De Duh si Indian Fall in concert la Cluj-Napoca.

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri