stiri rock

SEPTIC FLESH si multe alte trupe confirmate pentru Carpathian Alliance 2015

SEPTIC FLESH si multe alte trupe confirmate pentru Carpathian Alliance 2015
Organizatorii festivalului Carpathian Alliance au confirmat inca un set de trupe noi ce vor participa la editia din 2015:

Septic Flesh (Grecia), Darkend (Italia), Mindthreat (Grecia), Finsterforst (Germania), Saturnus (Danemarca), Kistvaen (Romania) si Ragnell (Mexic).

Festivalul are loc în perioada 24-26 Iulie 2015 in Ucraina.

Noile trupe se adauă la liste de confirmari de pana acum: Akral Necrosis, Horna, Satanic Warmaster,Kampfar, Vulture Industries, Graveworm, Avulsed, Endstille, Devlsy, Psychonaut4, Thyrfing, Disarm.

Accessul va fi limitat la un număr de 3500 de oameni, cu un nou sistem de plată care permite fanilor să intre la festival cu doar 3 euro/persoană. Mai multe detalii despre acest sistem de plată poate fi găsit pe siteul oficial al evenimentului. Pentru Romania, voucherele de acces pot fi achizitionate prin Cavalleria Events, alaturi de organizarea unei excursii la festival.


Mai multe informatii despre festival, din partea organizatorilor:
CARPATHIAN ALLIANCE METAL FESTIVAL este un festival internațional situat pe teritoriul centrului turistic Zakhar Berkut în satul Volosyanka, la 6 km de satul Slavske (un ski resort ucrainean foarte cunoscut), unde se găsește cea mai lungă linie de telescaun din Carpati (2800 m) alături de o mulțime de hoteluri și pensiuni pentru toate gusturile și pentru orice buget. Cu ajutorul telescaunului, vizitatorii pot ajunge direct în zona festivalului din varful muntelui, unde o mulțime de trupe europene importante vor concerta pentru publicul Carpathian Alliance. “Aveți ocazia să vă bucurați de aerul curat de munte și de sursele de apă, departe de haosul cotidian al orasului, să vă aruncați într-o lume a muzicii și a munților, unde eternitatea domnește…

Official Facebook page: https://www.facebook.com/CarpathianAlliance1

Sursa: Cavalleria Events


MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis, Avulsed, Graveworm, Horna, Kampfar, Kistvaen, Saturnus, SepticFlesh, Vulture Industries
Posted by H., at 22:04 |  December 08, 2014  | 0 Comentarii  | 2951 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SEPTIC FLESH si multe alte trupe confirmate pentru Carpathian Alliance 2015

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri