stiri rock

Sincarnate lanseaza primul produs,

Sincarnate lanseaza primul produs,

Axa Valaha Productions prezinta materialul de debut al trupei doom / death bucurestene SINCARNATE. Avand ca titlu sugestivul “On the Procrustean Bed”, materialul se prezinta sub forma a patru piese dintre care una instrumentala si are o durata de aproape 20 de minute. Acest debut, inregistrat, mixat si masterizat in Taine Studio, este lansat sub forma unui MCD profesional cu booklet de 6 pagini, toate color, foto si versuri incluse, in editie limitata de 500 de exemplare. Doar in ziua lansarii, MCDul “On the Procrustean Bed” va costa doar 10 lei, si va putea fi achizitionat direct de la standul Axa Valaha Productions prezent la concert!

Lansarea oficiala a materialului se va face sambata, 02 februarie 2008, ora 19.00 intr-un concert organizat in Live Metal Club (B-dul N.Titulescu nr 71), alaturi de trupele Necrovile (brutal death metal – Cluj Napoca), Snapjaw (horror thrash metal – Bucuresti) si In Defiance (female fronted death metal – Timisoara).

Lansarea oficial a mini-albumului va fi urmata de mai multe concerte in cele mai importante orase din Romania si din tarile invecinate, pana in acest moment s-au confirmat show-urile din Timisoara, Bistrita, Chisinau, sunt asteptate confirmarile pentru mai multe show-uri in Romania, precum si cateva concerte in Bulgaria, Macedonia si Serbia.

www.myspace.com/sincarnateband
www.myspace.com/necrovile
www.myspace.com/snapjaw
www.myspace.com/indefiancebandMAI MULTE DESPRE Sincarnate
Posted by Admin, at 00:00 |  January 10, 2008  | 0 Comentarii  | 4109 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Sincarnate lanseaza primul produs,

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri