stiri rock

SNAPJAW, GODMODE si L.O.S.T. in deschidere la IN FLAMES

SNAPJAW, GODMODE si L.O.S.T. in deschidere la IN FLAMES

Trupele autohtone L.O.S.T., Godmode si Snapjaw au fost alese sa deschida show-ul unui grup de calibru pe actuala scena rock mondiala - In Flames. Suedezii vor concerta luni, 30 martie, la  Arenele Romane, iar accesul in Arene este permis incepand cu ora 19.00.  Deschiderea se va face de la ora 19.15, cu grupul clujean Godmode, apoi vor urca pe scena bucurestenii Snapjaw, urmati de L.O.S.T. Evenimentul este organizat de Events.
 
Snapjaw (Bucuresti) este o trupa relativ tanara, infiintata in 2006. Ascensiunea lor rapida  se datoreaza mai ales originalitatii stilului, un  old school trash la baza, dar ale carui note si influente au dus la formarea unui nou sound, autodenumit horror metal. Cu succesul de partea lor, nu a durat mult pana la aparitia primului EP oficial, „Murder is only Flesh Deep”, pe 20 decembrie, 2008. 
Godmode (Cluj-Napoca) s-a infiintat in 2005 in orasul ce a dat multe nume sonore in lumea rock-ului. Trupa a “mostenit” mare parte din membrii trupei Narkoma, apreciata de cunoscatori, dar desfiintata in 2004. Godmode abordeaza hardcore-ul melodic, dar si o forma de alternative metal. In noiembrie 2005 au lansat primul lor album, urmand concerte peste tot in tara. Trupa nu s-a limitat doar la concertele locale, ci a bifat in palmares si reprezentatii in Franta si deschideri de concerte pentru nume sonore: Deftones, Death Before Dishonor, Ignite si Born From Pain.
                                                              
Infiintata in martie 2004, trupa L.O.S.T (Bucuresti) are ca radacini trupa Abigail, in care activau trei dintre actualii membri: Vlad, Dragos si George. Dupa scurt timp, BB Hanneman, deasemenea fost coleg cu cei trei, se alatura trupei. Cu o experienta de peste 15 ani pe scena romaneasca, cu numeroase premii la festivaluri, aparitii radio-tv precum si 2 albume inregistrate anterior cu Abigail si Cronos, trupa L.O.S.T. a avut un impact rapid in underground. 
 
Biletele, la pretul de 79 RON, pot fi achizitionate prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara.MAI MULTE DESPRE Godmode, L.O.S.T., Snapjaw
Posted by at 00:00 |  March 03, 2009  | 0 Comentarii  | 3695 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SNAPJAW, GODMODE si L.O.S.T. in deschidere la IN FLAMES

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri