stiri rock

SODOM, POKERFACE si BLACKSHEEP concerteaza in Brasov

SODOM, POKERFACE si BLACKSHEEP concerteaza in Brasov
Sodom, legenda a scenei europene thrash metal, revine in Romania pentru un show exclusiv, in data de 21 mai, la Club Rockstadt din Brasov.

De mai bine de 30 de ani Sodom poarta cu mandrie stindardul muzicii ce a transformat aceasta formatie in una din cele mai respectate nume la nivel international, albume ca Persecution Mania (1987) sau Agent Orange (1989) asigurand locul meritat in elita scenei, pozitie permanent consolidata apoi prin lansarea unor noi albume, in acelasi stil clasic.

Dincolo de caracterul muzical ireprosabil, Sodom degaja o energie de nestapanit, intr-o formula clasica de trio, o demonstratie impresionanta a unei formatii ce a ramas intotdeauna fidela identitatii muzicale create si promovate in toti acesti ani, niciodata pornind spre ideea de a compromite. Tocmai din acest motiv Sodom este si la ora actuala una din cele mai iubite formatii metal ale continentului european.

Biletele pentru concertul Sodom la Brasov pot fi achizitionate in reteaua Bilete.ro, online si in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro cat si in magazinele Germanos. In Brasov, biletele pot fi achizitionate la Club Rockstadt.

60 lei - presale, pret valabil pana in data de 16 februarie
80 lei - pret valabil pana in data de 20 mai
100 lei - in seara evenimentului, la intrarea in club

Accesul general in sala va fi permis incepand cu ora 19:00. Va reamintim ca Rockstadt dispune de garderoba, cat si un spatiu generos impartit pe doua nivele. Sala dispune de hidranti, iesiri de urgenta marcate corespunzator cat si stingatoare de incendiu.

Accesul minorilor la acest eveniment este interzis!

Sodom (Germania)
https://www.facebook.com/sodomized

Pokerface (Rusia)
https://www.facebook.com/pfacegroup

Blacksheep (Romania)
https://www.facebook.com/blacksheeproll

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/599662943520009/


MAI MULTE DESPRE Blacksheep, Sodom
Posted by H., at 17:26 |  May 04, 2016  | 0 Comentarii  | 2330 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SODOM, POKERFACE si BLACKSHEEP concerteaza in Brasov

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri